...się tak zastanawiam - czy ośrodek dysponuje wystarczającą liczbą lodówek?(...)
Z tym może być niejaki problem - na zapleczu są lodówki, ale z jedzeniem - parę sztuk pewnie da się podrzucić, ale napewno niezbyt wiele, w kuchence polowej jest jedna lodówka....
Jest jednak rzeka - damy radę
Nie każdy jedzie samochodem. Mają na uwadze 10 km marsz na piechotę (co może się zdarzyć) nie mogę zabrać więcej niż 5 - 6 piw . Poza tym partycypacja jest jedna z możliwości, pisałem, że szczegóły na PW. Wymiana tez wchodzi w grę z zastrzeżeniamia jak wyżej. Poza tym wymienić się można na jedno dwa piwo, a ja bym wypił z 10 litrów Bartka dlatego chcę za to zapłacić.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Mnie żeby nie przedłużać interesuje Bartek i Janów - myślę, że gdyby dojechały beczki z tych browarów to nie byłoby problemów ani z chętnymi do wypicia ani z chętnymi do partycypacji w kosztach. (...) Reflektuję na partycypowanie finansowe w beczkach Bartka i Janowa lub wymianę na ww. piwa.
Kwestia warta rozważenia - jadę swoim samochodem, więc zamiast 10 PETów Janowa, mógłbym zakupić bekę. Samodzielnie nie dałbym rady ponieść takiego kosztu,ale jeśli znajdzie jeszcze ktoś chętny na 1/3 to zacznę się powypytywać.
Czy ktoś dysponuje niepotrzebną pompką? Moze być problem z wypożyczeniem po 18:00...
Kwestia warta rozważenia - jadę swoim samochodem, więc zamiast 10 PETów Janowa, mógłbym zakupić bekę. Samodzielnie nie dałbym rady ponieść takiego kosztu,ale jeśli znajdzie jeszcze ktoś chętny na 1/3 to zacznę się powypytywać.
Czy ktoś dysponuje niepotrzebną pompką? Moze być problem z wypożyczeniem po 18:00...
Na Janów bym się pisał - chociaż na dwa literki na miejscu, a i w plastik mógłbym pobrać drugie tyle
Pompki nie mam, ale w browarze zazwyczaj dawali (trzeba było dowód zostwaić i uważać by wziąść dobrą i dysponować dodatkową pompką powietrza) NIe pamiętam jakiego typu kegi (zamknięcie) stosują w Janowie, a to ma wpływ na rodzaj pompki.
Ludzie, co Wy z tym Bojanowem, przecież już wielokrotnie było udowodnione, że łon do picia się absolutnie nie nadaje
Raczej nikt tego nie przywiezie, bo Maryhha nie będzie, a po za Bojanowem tego rarytasu raczej nie ma.
Ich ostatnie osięgnięcia nie są aż tak paskudne, co i Biermann może potwierdzić.
Tak się składa, że mam na zbyciu butelkę Bojanowa w wersji mocnej - zamienię na coś, czego w tym roku jeszcze nie piłem. Lista browarów, które w tym roku "testowałem", w temacie "Co piją forumowicze". Decyduje kolejność zgłoszeń.
Tylko, że Ciechana to ja mam na codzień na ten przykład i wolałbym pić coś innego jeżeli mogę . Dlatego też tak bardzo zależy mi na Janowie i Bartku z beczki. Seta kupuj bekę - ja spokojnie wchodzę w 1/3 niej
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Mam prośbę do forumowiczów którzy kolekcjonują etykiety aby zabrali na zlot nowe wzory etykiet z browarów które im wpadły w ręce i mają je na wymianę , zlot to dobra okazja aby powiększyć swoje zbiory, też coś przygotuję.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment