Odwagi panie kolego, odwagi. Ja tam bym próbował. Zawsze mógł browar wykorzystać szansę i się poprawić.
Tak nawiązując - ostatnio ( w poniedziałek) przejeżdżając rowerkiem przez Warszawę zauważyłam reklamę firmy..... CONSTAR.... z tekstem: DZIĘKI WAM JESTEŚMY LEPSI - Constar - prawdopodobnie najlepiej kontrolowany zakład mięsny w Polsce
Tak nawiązując - ostatnio ( w poniedziałek) przejeżdżając rowerkiem przez Warszawę zauważyłam reklamę firmy..... CONSTAR.... z tekstem: DZIĘKI WAM JESTEŚMY LEPSI - Constar - prawdopodobnie najlepiej kontrolowany zakład mięsny w Polsce
Ty lepiej uważaj, bo jak Ci Direktor sanepid naśle na Portiernię, to Ci cała dywizja pancernych nie pomoże.
Też to widziałem w Wawie - w piątek. Nawet jakbym nie był wegetarianinem, to to hasło nie skłoniłoby mnie do nabycia produktów Constaru
Pnieważ do spotkania został tydzień i kilka godzin to mam ogromną prośbę. Jak zwykle zresztą. Koleżanki i Kolegów warzących swoje domowe cudeńka i przyozdabiających je etykietami bardzo proszę o przywiezienie ich na Zlot. W tej chwili ilość etykiet z "domowych" na stronie zbliża się do 500. Może uda się po zlocie przekroczyć "pół tysiąca". Z góry dziękuję i zdróweńko waszych programów graficznych i drukarek.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
A piliście wcześniej jakieś piwo Biermanna?
Może to picie nie przyniosło szczęścia, a pogrążyło przeciwnika?
Jak Cię dorwę to Cię zresetuję i każę duszkiem wypić "najlepsze" piwo ze Świdnicy - specjalnie w tym celu zabiorę butelkę.
Poza tym faktycznie to Bojanowo dało się pić i z perspektywy ostatnich konsumpcji twierdzę, że było o niebo lepsze od ciemnego EDI'ego w Grodzisku i Leszka ze Żnina
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Ponieważ liczba chętnych na Janowa przerosła moje oczekiwania muszę Was spisać, bo Janów jest naprawdę trudny w Otago!
Niestety beczki mi się raczej nie uda kupić , ponieważ będę w Janowie po zamknięciu browaru i pozostaje tylko pobliska knajpa...
Zakładając, że będą PETy (1,5l) lista wygląda tak:
Marusia - 1 PEToJanów - za domowe
Naczelnik - 1 PEToJanów - za domowe
Jackson - 1 PEToJanów + Jagiełło - za Spiż
Ahumba - 1 PEToJanów - za nie-wiem-co...
Abernacka - 1 PEToJanów - za Gocha lub Gościszew
Pogoniarz - 2 PEToJanowy + Jagiełło - za germańską pszenicę
Zythum - 2 PEToJanowy?
Kiszot - ?
Maremali - ?
...zainteresowanych proszę o kontakt i uściślenie informacji (PW lub GG), bo dużego zapasu nie będę miał...
Comment