Jeśli ktoś byłby chętny do przywiezienia Rybnickiego (wiem, wiem - jędrzejowskiego ale z rybnicką etykietą) Portera to mam tylko Leszka ze Żnina.
IV Wielki Zlot Forumowiczów - giełda piwna
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaPonieważ liczba chętnych na Janowa przerosła moje oczekiwania muszę Was spisać, bo Janów jest naprawdę trudny w Otago!
Niestety beczki mi się raczej nie uda kupić , ponieważ będę w Janowie po zamknięciu browaru i pozostaje tylko pobliska knajpa...
..[/B][/COLOR]To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaAhumba - 1 PEToJanów - za nie-wiem-co...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Proszę o zamówienia na spiżowe " lane " w Tychach !
Mogę przywieżć na Zlot 4x spiżowe ( do wyboru 0,5l - " Burgielovki " ) za dosłowną darmochę - proszę o kontakt tu i tam ( PW ),
... reszta w " petach " pod specjalnym dozorem i opłatą !
Comment
-
-
Może ktoś będzie chętny przy okazji wymian piwnych powymieniać się doznaniami smakowymi i recepturami chlebów domowych. Jeden przywiozę na pewno, a dwa jak starczy czasu. Oba oczywiście różne.Last edited by Bierma_stara; 2005-09-06, 20:46.
Comment
-
-
Ponieważ Główny Dystrybutor Gościszewa, ma już praktycznie pełny plecak, a ja z chęcia napiłby się Gocha, ew. Gościszewa, zapytuję się, czy ekipa Gdańska mogłaby coś dla mnie przewidzieć?
Szczególnie liczę na to pierwsze - nie piłem w życiu, a chętnie spróbowałbym.
Proponuję domowe - kwetsia tego rodzaju : jasne, czy ciemne?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikPonieważ Główny Dystrybutor Gościszewa, ma już praktycznie pełny plecak, a ja z chęcia napiłby się Gocha, ew. Gościszewa, zapytuję się, czy ekipa Gdańska mogłaby coś dla mnie przewidzieć?
Szczególnie liczę na to pierwsze - nie piłem w życiu, a chętnie spróbowałbym.
(...)Last edited by abernacka; 2005-09-07, 07:57.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNaczelniku tak się słada, że "Główny Dystrybutor Gościszewa" także zajmuje sie dystrybucją Gosi . Dzisiaj idę na zakupy piwne więc jeśli tylko będzie, masz u mnie jednego pet'a 0,5l Goch'a .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMi-2 z browaru Sztab możet byt' ?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekNajbliżej Gdańska, to chyba w Sopocie Gocha leją ? Pytam, bo podjechałbym w piątek i zatankował jakiegoś peta. Chyba, że Piotr byłby tam wcześniej, to zabiorę go razem z Gosią .
Comment
-
-
Obecnie lista wyglada tak:
Marusia - 1 PEToJanów - za domowe
Naczelnik - 1 PEToJanów - za domowe
Jackson - 1 PEToJanów + Jagiełło - za GAB, Namysłów, Vifling
Ahumba - 1 PEToJanów - za domowe
Abernacka - 1 PEToJanów - za Gocha lub Gościszew
Pogoniarz - 2 PEToJanowy + Jagiełło - za germańską pszenicę
Zythum - 2 PEToJanowy + 2 Jagiełły - za pszenną Reginę
biermann - 2/3 PEToJanowa - za Bartka
Kiszot - 1 PEToJanów + Jagiełło - za Górnoślaskie + Kmicic Pils + Imielin
Maremali - 1 PEToJanów - za nie wiem jeszcze co
Arcy - 1? PEToJanów - za nie wiem jeszcze co
Darek99 - 3 PEToJanowy - za kasę
Na razie tylko 55 piw.
Z powodu klęski urodzaju dopuszczam rozliczania gotówkowe (jako marżę chętnie przyjmę podstawki )...
Przy szacowaniu kosztów moich i swoich proszę pamiętać, że:
- 1 PEToJanów = 3 piwa (1,5l)
- Jutro (do 16:00) ostateczny termin dopisania się, bo do Janowa pofatyguję się chyba wieczorem czwartkowym.
- Wczoraj byłem pod browarem i było zamknięte (mam nadzieję, że po prostu za wcześnie bo ok. 11:00), więc nie zlinczujcie mnie jakby co...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNaczelniku tak się słada, że "Główny Dystrybutor Gościszewa" także zajmuje sie dystrybucją Gosi . Dzisiaj idę na zakupy piwne więc jeśli tylko będzie, masz u mnie jednego pet'a 0,5l Goch'a .To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Kochani! Ilość bagażu którą będziemy mieli NIE pozwala nam na zabranie większej ilości piwa. Zapisy na piwo zostały niestety już zamknięte. Mam nadzieję że mi wybaczycie
Lista osób które otrzymają odemnie piwo:
Seta
Jackson
Arcy
Pogoniarz
Biermann
Ahumba
Naczelnik
Comment
-
Comment