Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNo robi ,robi Przez Rzeszów koleją mamy tylko 1150 kilometrów ,przez Warszawę i Lublin 825.Połączenia nienajciekawsze delikatnie mówiąc. Nie ma co narzekać w obydwie strony conajmniej 35 godzin jazdy z przesiadkami
Czy przewiduje się przypadkiem zniżki na linie lotnicze (choć sprawdzaliśmy pobieżnie z Westą i z Goleniowa nie widziałem odlotów pod Rzeszów czy pod Kraków)
Trasa:: Szczecin - Rzeszów - Szczecin
Last edited by adam16; 2006-03-27, 19:33.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach33. Aldona
34. Aldach
o ile nic się nie pochrzani...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Popytaj w aeroklubie Może dałoby się coś taniej załatwić niż tutaj:
Trasa:: Szczecin - Rzeszów - Szczecin
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNie no jeśli chodzi o LOT to makabra Może faktycznie masz rację,podszkolimy się troszkę i polecimy motolotnią na zlot z międzytankowaniem w jakimś ciekawym piwnym miejscu ,bo szybowcem nie da radyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumMam wrażenie, że akurat w przypadku biermanna nie chodzi o odległość ale o inne sprawy i dlatego też mnie to denerwuje.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumUprzedzając ewentualną ripostę biermanna zapraszam go na priv bo tutaj nie chcę już się kłocić i wracać do wałkowanej już dyskusji.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermanndecyduje odległość, która mi się całkowicie nie podobaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Nie wpadam w panikę...Wcale nie wpadam w panikę, że to trzycyfrowa odległość...Phi! Mogła byc czterocyfrowaMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment