Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
W trakcie służby masz szanse na przepustki/urlopy.
W razie czego dysponuję jeszcze drukami
Szansa na przepustke jest i to całkiem realna tyle ,że nie wiem czy bede miał siły spędzić łącznie ok 20 godzin w pociągu....."z przerwą" na piwo z Wami.sie zobaczy jak to będzie.
Ej..Chris nie panikuj...jak sadzisz, ile czasu ja zamierzam spędzić w pociągu w oczekiwaniu na piwo w Zwierzyńcu????
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Szansa na przepustke jest i to całkiem realna tyle ,że nie wiem czy bede miał siły spędzić łącznie ok 20 godzin w pociągu....."z przerwą" na piwo z Wami.sie zobaczy jak to będzie.
Wojsko silne jest - 20 godzin w pociągu to pestka.
Oj Chris - bo marudzisz...
Masz się stawić - to rozkaz!
W trakcie służby masz szanse na przepustki/urlopy.
W razie czego dysponuję jeszcze drukami
Ja na ślub kumpla pojechałem bez przepustki i nawet ZOMZ-u nie dostałem ,nie było mnie z 60 godzin . Fakt Chris chce być mundurowym,także nie może sobie pozwolić na samowolkę;swoją drogą bez przymusu iść w kamasze
Teraz trzymając sie tematu,ciekawe czy Wescie i mnie uda się być na zlocie...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Ej..Chris nie panikuj...jak sadzisz, ile czasu ja zamierzam spędzić w pociągu w oczekiwaniu na piwo w Zwierzyńcu????
Wrocław ma w pociągu (zakładając, że będą to bezpośrednie kursy nocne) 22 godziny i 45 minut. Poznaniacy mają dojazd szybszy, choć z przesiadką - tylko 19 godzin i 31 minut. Wyłączając czas przesiadki w Warszawie dostaje się tylko 17 godzin i 44 minuty siedzenia w pociągu
Fajnie mają też Szczeciniacy
Wrocław ma w pociągu (zakładając, że będą to bezpośrednie kursy nocne) 22 godziny i 45 minut. Poznaniacy mają dojazd szybszy, choć z przesiadką - tylko 19 godzin i 31 minut. Wyłączając czas przesiadki w Warszawie dostaje się tylko 17 godzin i 44 minuty siedzenia w pociągu
Fajnie mają też Szczeciniacy
No, z reguły jest to duży problem....
Noclegi załatwiane są wcześniej, autokar na odpowiednią ilość osób, i takie tam...
Istnieje jednak możliwość ewentualnej podmianki. Jeśli pewniak z jakiś powodów będzie musiał ze Zlotu zrezygnować, to Ty oddając mu pieniążki przez Niego już wpłacone (zaliczki za noclegi), będziesz mogła zająć Jego miejsce...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
No, z reguły jest to duży problem....
.
w kilku słowach: jest to problem duży, ale na upartego możliwe do wykonania... jeśli tak, to będę kombinować tuż przed terminem. Dzięki za info Złośliwa Kobietko
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment