2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mark33
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.04
    • 3283

Zaliczka wysłana.

Comment

• Maggyk
      Szara Adminiscjencja
      🍼
      • 2004.05
      • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
      Można założyć jakiś oficjalny temat zlotowy, bez plotek i bzdur? Nie bardzo mnie interesuje, kto i kiedy zapuścił przelew.
      Mówisz i masz. Też doszlismy ostatnio do takiego wniosku.
      2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - fakty
      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
      Piwo domowe -
      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10861

Jedziemy Zaliczka przelana!
        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• abernacka
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.12
          • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fukfuk
          Czy wiadomo już czy uczestnicy Zlotu wybierają się na wycieczkę na Chmielaki - a jeżeli tak - to mniej więcej kiedy?
          (...)
          Nie wiem jak większość zlotowiczów, ale napewno większa część trójmiejskich forumowiczów wybierze się w sobotnie popołudnie na Chmielaki

Comment

• iron
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2002.08
            • 6717

Myślę, że wycieczka na Chmielaki i towarzyszącą im giełdę byłaby fajną sprawą.
            Ale powinna być raczej w godzinach przedpołudniowych - po pierwsze giełda, po drugie wiem z własnego doświadczenia, że w sobotnie popołudnie na Chmielakach robi się taki sajgon (tłumy dość już podchmielonych, nie zawsze przyjaznych ludzi), że przebywanie tam ma już niewiele wspólnego z przyjemnością...
            Last edited by iron; 2006-07-13, 19:26.
            bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
            Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
            Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• ZIOMEK2
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2004.09
              • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
              ja, ja też jestem za !

Comment

• fukfuk
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2003.09
                • 175

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
                Ale powinna być raczej w godzinach przedpołudniowych - po pierwsze giełda, po drugie wiem z własnego doświadczenia, że w sobotnie popołudnie na Chmielakach robi się taki sajgon (tłumy dość już podchmielonych, nie zawsze przyjaznych ludzi), że przebywanie tam ma już niewiele wspólnego z przyjemnością...
                Jeżdżę na Chmielaki od kilku lat i zgadzam się, że sobotnie przedpołudnie jest o wiele spokojniejsze. Co do giełdy - organizuje ją Bractwo Piwne i chchemy dostosować w miarę możliwości godziny trwania do czasu ewentualnego przyjazdu Uczestników Zlotu.

Comment

• JAckson
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  🍼🍼
                  • 2004.05
                  • 6123

Wyjazd na Chmielaki jest jak najbardziej pożądany przeze mnie i moją żonę Wyjazd najlepiej rano. Świeże piwo i mniej ludzi.
                  MM961
                  4:-)

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23929

nie zapominajmy że głównym elementem mprezy jest Zlot, w sobotę rano jak mniemam będzie zwiedzanie browaru, a jak ktoś będzie chciał pojechać na Chmielaki zamiast obejrzeć browar to nie widzę problemu żeby była to wycieczka "fakultatywna" dla chętnych. moim zdaniem niedziela rano mogłaby być równie dobrze wzięta pod uwagę na taki wyjazd, no chyba że Chmielaki w niedzielę już są zakończonym rozdziałem.

zwiedzania browaru po południu nie biorę w ogóle pod uwagę, bo większość będzie mocno podchmielona a ja nie chcę się wstydzić za nikogo jak na zwiedzaniu w Raciborzu.
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• fukfuk
                      • 2003.09
                      • 175

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                      moim zdaniem niedziela rano mogłaby być równie dobrze wzięta pod uwagę na taki wyjazd, no chyba że Chmielaki w niedzielę już są zakończonym rozdziałem.
                      W niedzielę Chmielaki są tak samo czynne, jak w sobotę. Dochodzi dodatkowa atrakcja w postaci parady chmielakowej w porze wczesnopopołudniowej.

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23929

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fukfuk
                        W niedzielę Chmielaki są tak samo czynne, jak w sobotę. Dochodzi dodatkowa atrakcja w postaci parady chmielakowej w porze wczesnopopołudniowej.
                        No i takie wyjście byłoby moim zdaniem najbardziej sensowne.
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Seta
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.10
                          • 6964

ech...
                          Proponuję konkurs na największego pierdołę browar.bizu...
                          Przyznaję - mam ostatnio troszkę problemów osobistych (żadna nowość), co łączy się z nadużywaniem Perły i takich tam (j.w.)...
                          Problem z dostępem do netu niby też nieco mnie usprawiedliwia...
                          Ale kumacie, że wydrukowałem sobie cały ten wątek miesiąc temu żeby spokojnie poczytać w chcie i zapomniałem...??!!??

Więc wracając do tematu - na zlocie będę na pewno! Choćbym miał wracać o 22:00 busem na chatę.
                          Jednak gdyby ktoś coś wiedział o jakimś wolnym lokum w ośrodku (z wodą lub bez) dajcie znać na PW. Ewentualną zaliczkę wpłacę/oddam nawet jutro.
                          Jak się nie da spróbuję dogadać się z ośrodkiem na własną rękę...

PS Obiecuję się trochę uaktywnić...

Comment

• gralll
                            • 2005.06
                            • 127

postaram sie być

postaram się być to "be or not to be" czyli warzyć piwo, pić piwo albo nie żyć...

Proponuję zrobić to w sensownym miejscu, nieważne gdzie

Mam tylko prośbę jak już bedzie ustalone, gdzie i "how much" to prosiłbym o nowy post bo nie każdemu chce się czytać ten strasznie rozbudowany temat...

Comment

• gralll
                              • 2005.06
                              • 127

dobra na 100% i 1000 promili będę

Tylko proszę o numer konta i jeden post tzw. konkret
                              gdzie ?????????
                              kiedy to wiem 8, 9, 10 wrzesień
                              i jaki jest plannn

Comment

• abernacka
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2003.12
                                • 10861

Przecież wszystko jest napisanie, gdzie co i za ile: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=62131
                                Last edited by abernacka; 2006-07-17, 05:03.

Comment

Przetwarzanie...
                                X