Zaliczka wysłana.
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuMożna założyć jakiś oficjalny temat zlotowy, bez plotek i bzdur? Nie bardzo mnie interesuje, kto i kiedy zapuścił przelew.
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - faktyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fukfukCzy wiadomo już czy uczestnicy Zlotu wybierają się na wycieczkę na Chmielaki - a jeżeli tak - to mniej więcej kiedy?
(...)
Comment
-
-
Myślę, że wycieczka na Chmielaki i towarzyszącą im giełdę byłaby fajną sprawą.
Ale powinna być raczej w godzinach przedpołudniowych - po pierwsze giełda, po drugie wiem z własnego doświadczenia, że w sobotnie popołudnie na Chmielakach robi się taki sajgon (tłumy dość już podchmielonych, nie zawsze przyjaznych ludzi), że przebywanie tam ma już niewiele wspólnego z przyjemnością...Last edited by iron; 2006-07-13, 19:26.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironMyślę, że wycieczka na Chmielaki i towarzyszącą im giełdę byłaby fajną sprawą.
Ale powinna być raczej w godzinach przedpołudniowych - po pierwsze giełda, po drugie wiem z własnego doświadczenia, że w sobotnie popołudnie na Chmielakach robi się taki sajgon (tłumy dość już podchmielonych, nie zawsze przyjaznych ludzi), że przebywanie tam ma już niewiele wspólnego z przyjemnością...
Comment
-
-
nie zapominajmy że głównym elementem mprezy jest Zlot, w sobotę rano jak mniemam będzie zwiedzanie browaru, a jak ktoś będzie chciał pojechać na Chmielaki zamiast obejrzeć browar to nie widzę problemu żeby była to wycieczka "fakultatywna" dla chętnych. moim zdaniem niedziela rano mogłaby być równie dobrze wzięta pod uwagę na taki wyjazd, no chyba że Chmielaki w niedzielę już są zakończonym rozdziałem.
zwiedzania browaru po południu nie biorę w ogóle pod uwagę, bo większość będzie mocno podchmielona a ja nie chcę się wstydzić za nikogo jak na zwiedzaniu w Raciborzu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmoim zdaniem niedziela rano mogłaby być równie dobrze wzięta pod uwagę na taki wyjazd, no chyba że Chmielaki w niedzielę już są zakończonym rozdziałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fukfukW niedzielę Chmielaki są tak samo czynne, jak w sobotę. Dochodzi dodatkowa atrakcja w postaci parady chmielakowej w porze wczesnopopołudniowej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ech...
Proponuję konkurs na największego pierdołę browar.bizu...
Przyznaję - mam ostatnio troszkę problemów osobistych (żadna nowość), co łączy się z nadużywaniem Perły i takich tam (j.w.)...
Problem z dostępem do netu niby też nieco mnie usprawiedliwia...
Ale kumacie, że wydrukowałem sobie cały ten wątek miesiąc temu żeby spokojnie poczytać w chcie i zapomniałem...??!!??
Więc wracając do tematu - na zlocie będę na pewno! Choćbym miał wracać o 22:00 busem na chatę.
Jednak gdyby ktoś coś wiedział o jakimś wolnym lokum w ośrodku (z wodą lub bez) dajcie znać na PW. Ewentualną zaliczkę wpłacę/oddam nawet jutro.
Jak się nie da spróbuję dogadać się z ośrodkiem na własną rękę...
PS Obiecuję się trochę uaktywnić...
Comment
-
-
postaram sie być
postaram się być to "be or not to be" czyli warzyć piwo, pić piwo albo nie żyć...
Proponuję zrobić to w sensownym miejscu, nieważne gdzie
Mam tylko prośbę jak już bedzie ustalone, gdzie i "how much" to prosiłbym o nowy post bo nie każdemu chce się czytać ten strasznie rozbudowany temat...
Comment
-
-
Przecież wszystko jest napisanie, gdzie co i za ile: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=62131Last edited by abernacka; 2006-07-17, 05:03.
Comment
-
Comment