Fteo i JAckson - zaliczka została przelana
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnie zapominajmy że głównym elementem mprezy jest Zlot, ....
imprezy około zlotowe nie powinny być dominujące
A niestety taką tendencję da się zaobserwować.
Jeżeli kogoś nie interesuje sam Zlot to niech sobie jedzie np na Chmielaki czy gdzie tam jeszcze będzie miał ochotę.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplI to jest całe sedno sprawy,
imprezy około zlotowe nie powinny być dominujące
A niestety taką tendencję da się zaobserwować.
Jeżeli kogoś nie interesuje sam Zlot to niech sobie jedzie np na Chmielaki czy gdzie tam jeszcze będzie miał ochotę.
Comment
-
-
Słuchajcie ja tez bym chciał pojechać na Chmielaki ale powiedźcie mi kiedy? Sobota rano to zwiedzanie browaru. Powiedzmy do 14.00/15.00 to się zejdzie z degustacją (od powiedzmy 11.00/12.00). Jezeli pojedziemy po 16.00 na Chmielaki to jak wyobrażacie sobie sobotnie ognisko skoro większość zdąży sobie podchmielić na chmielakach.
Pozostaje niedziela ale przecież w niedziele część osób już wraca więc ich nie będzie albo kierowcy i tak nie będą mogli degustowac.
Dlatego ja nie jestem przekonany do oficjalnego wyjazdu na Chmielaki - chyba, że bardzo będziecie chcieli to w grę moim zdaniem wchodzi tylko niedziela około 12.00 do 15.00 na Chmielakach.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum(..)Dlatego ja nie jestem przekonany do oficjalnego wyjazdu na Chmielaki - chyba, że bardzo będziecie chcieli to w grę moim zdaniem wchodzi tylko niedziela około 12.00 do 15.00 na Chmielakach.
Comment
-
-
TfU, tfu cuś mi się pokiełbasiłoiLast edited by Maggyk; 2006-07-17, 22:30.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Chciałabym przypomnieć, że termin wpłaty zaliczek mija już w czwartek. Kto nie wpłacił jeszcze kasy, niech biegusiem udaje się do bankuLast edited by Maggyk; 2006-07-18, 07:17.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta...
Wielka prośba:
Czy ktoś z LajboKoników mógłby zabrać jakiś Relakspol (albo 2 albo plecak...) na zlot??? Wstyd przyznać, ale w życiu nie piłem (poza Krakowem to chyba w ogóle nie dostępne...)???
Kasę oczywiście zwrócę...Last edited by e-prezes; 2006-07-18, 18:11.
Comment
-
-
To ciekawe kto w takim razie jeździ na zloty - emeryci? Jakoś ludziom pracującym w całej Polsce udaje się załatwić ten jeden dzień urlopu, przyjeżdżają też bezrobotni i wiecznie biedni studenci - i tylko lajboCKi nie potrafią.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
No w sumie nie chciałem się czepiać... sam mam 25km...
...ale jak Jerzy zaczął... :P
Ja np. już dziś powiedziałem szefowi, że 8 i 11 IX firma dla mnie nie istnieje... Wyjaśniłem że zlot, że piwo... i zrozumiał. Każdy jest człowiekiem.
Co do kasy...
Bilet PKP z Krakowa to 38zł (jeśli zniesiesz II klasę...). Domki coś ponad 20zł. Piwo gratis, Janów na Rynku - 2,70. W sumie 100 zł ponad normalne utrzymanie (jedzenie w Krakowie nie jest tańsze...). Może to dużo.
Ale myślę, że jakby komuś zależało nazbierałby w pół roku nawet z kieszonkowego...
Dobra, miałem się nie czepiać... Wypijemy Wasze zdrowie Lajboki!
Comment
-
Comment