Jak Cię stać na nowe auto, to nie narzekaj na koszty paliwa.
Narzekanie to ponoć specjalność Polaków. A pomysł na zniżki na paliwo uważam za bardzo ciekawy. Może akurat ktoś z forumowiczów ma jakieś układziki w Orlenie lub Lotosie .
Ewntualnie dla mnie to nie problem - jedną widzę właśnie z okna - w kolejce 5 samochodów, w tygodniu przez cały dzień po kilkanaście. Jeszcze rok temu tankowały się tu tylko ambulansy z gazowni.
1. Art
2. Maggyk
3. MarcinKa
4. Aldach
5. Aldona
6. Ziomek2
7. Darek 99
8. Mark 33
9. Kot_z_cheshire
10. Kham
11. Adam16
12. Cyrkonia
13. Cyrkoniowy/a towarzysz/ka
Zostaje jeszcze parę sztuk do podziału, we Wrocku wzięłam zniżki dla siebie, Slavoya, Wiktorii, Pepka, Jerzego i dwie na zapas odłożyłam, jeśli nie będą potrzebne, to też je wyślę potrzebującym, ale póki co widzę, że potrzeby się chyba wyczerpały
Jak słusznie przypomniał Art, zniżki nie potrzebują studenci, bo sami mają większą
Pytanie: czy Adamowi, Aldachoi, Aldonie i Ziomkowi mogę przesłać zniżki na jeden adres? Mielibyście pretekst do spotkania na piwie
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-08-22, 08:45.
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment