w optymalnym dla nas przypadku (jeśli PKSy kursują zgodnie ze znanymi nam planami) potrzebowalibyśmy podwózkę do Leżajska (ok. 60km) tak żeby zdążyć tam na 13.15 (...)
Do Leżajska mogę Was podrzucić (ok 50 km za Biłgorajem) tylko nie wiem czy w południe będę już "na chodzie"...
Art przesadza. Jest taki fajny, bezpośredni pociąg, odjazd 20.17 ze Zwierzyńca, o 6.38 rano byłby juz w Opolu, ale nie, we własnym łóżku zachciewa się spać
Jesli nie będę mogła wracać dopiero w poniedziałek, to własnie na ten pociąg zamierzam się załapać
Nie przesadza
Ja jesli dotre, to w niedziele baldym switem powinienm wyruszac z powrotem w kier. Lodzi, jesli nie chce wydawac majatku na podroz powrotna
Jak to zrobie, to jeszcze nie wiem. Z tego co widze, to ciezko sie wydostac z tego Zwierzynca.
Na dojazd daje sobie jednak wiecej czasu niz na powrot
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Art przesadza. Jest taki fajny, bezpośredni pociąg, odjazd 20.17 ze Zwierzyńca, o 6.38 rano byłby juz w Opolu, ale nie, we własnym łóżku zachciewa się spać
Jesli nie będę mogła wracać dopiero w poniedziałek, to własnie na ten pociąg zamierzam się załapać
My najprawdopodobniej skorzystamy z tego właśnie pociągu, bo w poniedziałek rano muszę być na szkoleniu. Mam tylko nadzieję, że w pociągu uda się choć przez 2-3 godziny kimnąć.
o ile ja mogę sobie pozwolić na wygląd zombie w poniedziałek w robocie to Gocha niestety nie
KUr......, a ja w poniedziałek około 10:30 mam prezentować swoje bzdury na jakiejś konferencji ............ i to w jeszcze większej dziurze - takiej co nie ma na mapach.... grrrr.....
i na dodatek powinnam być w formie............... grrrr jeszcze bardziej............
Na zlot wybieram się ze stolicy samochodem mam 3 miejsca wolne. W piątek w drodze na zlot planuję wdepnąc do Janowa, a z powrotem w niedzielę na chwilę zawitać na chmielaki. Chętnych do wspólnej podróży zapraszam na PW.
Darekeb, ale czy Ty sobie zdajesz sprawę, że do domku "wypasionego" trafisz sam, bez osoby towarzyszącej?
I druga sprawa, 16,00 zł wpłaconych jako zaliczka za domek z umywalką Ci przepadnie...
Oddając 16,00 zł Kangurkowi wpłacasz zaliczkę za domek "wypasiony". Jednocześnie, jeśli dobrze rozumiem, rezygnujesz z jednego miejsca w domku z umywalką. O ile nie znajdziesz nikogo chętnego na Twoje "poprzednie" miejsce - Twoja pierwotna zaliczka przepadnie...
Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2006-08-27, 19:05.
Wybieramy się na zlot samochodem z Wrocławia w piatek rano. Mamy 2 wolne miejsca na dojazd. Powrót jeszcze nie sprecyzowany więc wstępnie tylko w jedną stronę oferta
Tylko, że ja nie zamierzam rezygnować z dwóch miejsc w domku z umywalką, które zarezerwowałem wcześniej. Po prostu na zlot przybędę nie z jedną a z dmoma osobami towarzyszącymi. W sumie trzy osoby.
Mam nadzieję, że to nie problem?
Proszę o wysyłanie adresów na PW - narazie mam tylko od Darka99, Ziomka2, Rolka i Marka33, Poznań juz dostał zniżki, a Adam, Aldach i Ziomek niech uzgodnią, na czyj adres mam wysyłać.
Od czasu mojej prośby adres wysłał mi tylko Art, na Górny Śląsk dalej nie wiem, na jaki adres mam wysyłać.
Czekam na adresy do środy wieczór, w czwartek idę na pocztę i wysyłam, nie zamierzam ganiać 30 razy z kopertami, to raz, a dwa, potem będzie biadolenie, że zniżka na czas nie doszła.
P.S. Częstochowa miała mi dać znać do dziś wieczór, czy biorą zniżki, czy nie - też nie mam odpowiedzi - ale może to jeszcze nie wieczór?
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment