Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikJak sobie porzypomne ile trzeba bylo sie napompowac, zeby w zeszlym roku wydobyc kufel...
Jak sobię przypomnę co ostatnio zrobiłeś Darkowi aż się boję żonę na zlot zabierać...Last edited by Seta; 2006-09-01, 10:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaNa upartego będziemy mieć jakieś butelki.. więc nie uschniemy..
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaDa się powiedzieć jak co będzie wyglądało po kolei?
Comment
-
-
Hmm byłem na wszystkich zlotach i zawsze OFICJALNA impreza odbywała się w sobotę. Dlatego też prosiłem Perłę o piwo jedynie na sobotnie ognisko bo zawsze w pt. piliśmy to co każdy przywiózł. Przynajmniej ja tak to pamiętam.
W pt nie będzie jeszcze wszystkich stąd nie planowalem nic na ten dzień - duża część przyjedzie sresztą późnym wieczorem i nocą więc jaki sens układać na ten dzieńplan???
Zawsze wszelkie wycieczki po browarach, giełdy, imprezy towarzyszące Zlotom odbywały się w soboty.....
NIGDY W PIĄTEK NIE BYŁO ŻADNEGO PLANU - zawsze to była sobota. \
Albo ja zupełnie to inaczej pamietam niż Wy ale napsizcie mi wtedy co po kolei na Zlotach robiliśmy w pt??? Bo dla mnie to był zawsze zupełny niezorganizowany spontan.
A co do planu to
chyba łatwo się go domyśleć.
Sobota - zwiedzanie browaru/degustacja, wieczorem od 19.00 ognisko.
ps. gadżety są tajemnicą której Wam nie zdradzęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaJak sobię przypomnę co ostatnio zrobiłeś Darkowi aż się boję żonę na zlot zabierać...
Pfuu, dzieci tam nie bedzie.
P.S. Darek, trenujesz ?Last edited by naczelnik; 2006-09-01, 10:31.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumHmm byłem na wszystkich zlotach i zawsze OFICJALNA impreza odbywała się w sobotę. Dlatego też prosiłem Perłę o piwo jedynie na sobotnie ognisko bo zawsze w pt. piliśmy to co każdy przywiózł. Przynajmniej ja tak to pamiętam.
W pt nie będzie jeszcze wszystkich stąd nie planowalem nic na ten dzień - duża część przyjedzie sresztą późnym wieczorem i nocą więc jaki sens układać na ten dzieńplan???
Zawsze wszelkie wycieczki po browarach, giełdy, imprezy towarzyszące Zlotom odbywały się w soboty.....
Albo ja zupełnie to inaczej pamietam niż Wy ale napsizcie mi wtedy co po kolei na Zlotach robiliśmy w pt??? Bo dla mnie to był zawsze zupełny niezorganizowany spontan.
A co do planu to
ps. gadżety są tajemnicą której Wam nie zdradzę
Na przykład rok temu przecież w pt nie piliśmy Ciechana tylko to co kto przywiózł- albo coś mi umknęło?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum...albo coś mi umknęło?
Gorzej, ze gaz szybko ulecial...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumAlbo ja zupełnie to inaczej pamietam niż Wy ale napsizcie mi wtedy co po kolei na Zlotach robiliśmy w pt??? Bo dla mnie to był zawsze zupełny niezorganizowany spontan.
Czyli to, że w piątek nie było zorganizowanej wycieczki do ZOO, nie znaczyło że biegaliśmy przez cały dzień do sklepu po piwo...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumHmm byłem na wszystkich zlotach i zawsze OFICJALNA impreza odbywała się w sobotę. Dlatego też prosiłem Perłę o piwo jedynie na sobotnie ognisko bo zawsze w pt. piliśmy to co każdy przywiózł. Przynajmniej ja tak to pamiętam.
A co do planu to
ps. gadżety są tajemnicą której Wam nie zdradzę
Ale piwo organizowane było zawsze od piątku. Szczególnie że przybycie transportu piwnego zwykle wiązało się z dużymi obsuwami Przy niekorzystnym splocie wydarzeń piwo dotrze w piątek wieczorem i będzie trzeba się ostro "nagimnastykować".- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Skoro poprosiłeś Perłę o piwo na sobotnie ognisko oznacza to w praktyce, że od piątku rano do soboty wieczorem mamy samofinansowanie. Po prostu super. Zwłaszcza kierowcy sie ucieszą Szkoda, że nie popytałeś przed podejmowaniem takich decyzji, wydawałoby się, że schemat jest co roku taki sam, ale Zythum zapamiętał go inaczej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTPrzy niekorzystnym splocie wydarzeń piwo dotrze w piątek wieczorem i będzie trzeba się ostro "nagimnastykować".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikw piatkowy wieczor juz chyba pilismy
Gorzej, ze gaz szybko ulecial...
Wniosek z tego taki, że 2x50 Janowa jest jak najbardziej pożadane i stosunkowo łatwe do zorganizowania. Nie sądzę, aby można było załatwić odpłatną beczkę Zwierzyńca po cenie choćby hurtowej.
Z drugiej strony trochę to godzi w patrona Zlotu, ale mnie to nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie. Dla mnie kolejny dowód otwartości browaru Janów.MM961
4:-)
Comment
-
-
przeklawiaturzyłemsiemabotobyłowsumiemarzenieścięt ejgłowyispacjamięsięzacięła- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWieczorem w piatek chyba rzeczywiście dojechał Ciechanów. Po południu pilismy własne piwka
Zythum, proponuję, żebyś się porozumiałjeszcze z Perłą, niech dostarczą piwo w piątek,. Chyba, że przewidzieli 2 beczki, to nawet na sobotę wieczór będzie mało.
Acha, a z tym rollbarem - nie wierzę, że nie mają rollbaru jednego wolnego, dałeś się zbyć po prostu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumHmm byłem na wszystkich zlotach i zawsze OFICJALNA impreza odbywała się w sobotę. (...) Albo ja zupełnie to inaczej pamietam niż Wy ale napsizcie mi wtedy co po kolei na Zlotach robiliśmy w pt??? (...)
Piwo załatwimy i to całkiem dobre...
Myślę, że koszt naprawdę będzie akceptowalny dla wszystkich. Po za tym piwko w okolicznych knajpkach też cen warszawskich nie ma... Jedyne czego byłoby szkoda to ewentualny brak rollbaru, a zwłaszcza schłodzarki...
Comment
-
Comment