Na mojej jest napisane, że nie można przejść do wyższej klasy. Trzeba wrócić do nauki, mieć mniej niż 26lat i nie ma kłopotu ze zniżkami.
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa nie, faktycznie. na zniżce napisano jednak że nie można zmienić klasy w trakcie trwania podróży ;(
Tak samo jest biletami łikendowymi lub tygodniowymi PR. jeśli wykupisz sobie takowy na "jedynkę", nie znaczy że nie możesz się poruszać szynobusem, kiblem, czy nawet pod kiblemDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Powrót ze Zlotu
No jestem...
Co do połączeń ze Zwierzyńca.
Opcje są właściwie dwie. Busem do Biłgoraja lub busem do Zamościa. Jeśli na Lublin to chyba lepiej przez Zamość. Ale to Zamościanina Arno musicie męczyć co dalej.
Moja Łysa żona na sprawdzić jak wygląda połączenie Braj-Lublin. Z doświadczenia powiem, że trzeba wyjechać ze Zwierzyńca minimum 3 godziny wcześniej (20 minut do B + czekanie + ok 2h do L). Busy kursują co śjakieś pół godziny.
Cena połaczenia Zw - Bił - Lub to chyba 13,5zł za łeba. Może policzcie łeby i dowiedzcie się ile kosztowałoby wynajęcie busa Zw - Lub (jak proponowała Cyrkonia), bo może wyjść taniej, a na pewno wygodniej i szybciej.
Mam! Za busa na 8 łebów zapłacicie tyle zetów ile kilosów czyli około 120 zetów... Czyli 15zł na łeba, jeśli macie 8 łebów chętnych. I negocjujcie, że taniej (bliżej) wychodzi przez Szczebrzeszyn, Frampol, Goraj, Wysokie... niż przez Zamość. :P
Ale lepiej sami sobie tam zadzwońcie...Last edited by Seta; 2006-09-06, 00:03.
Comment
-
-
W związku z tym że za noclegi będziecie się rozliczać bezpośrednio ze mną, mam prośbę!
Nauczona rokiem ubiegłym, proszę o zabranie choć trochę drobniaków. Wezmę, oczywiście - jakiś woreczek bilonu, ale najfajniejby było, gdyby każdy się przygotował do dopłaty wg takiego schematu:- nocleg w domku z pełnym zabezpieczeniem sanitarnym: 24,00 zł ode łba (za dwa dni) + opcjonalnie 4,00 zł za pościel
- nocleg w domku z umywalką : 16,00 zł ode łba (za dwa dni) + opcjonalnie 4,00 zł za pościel
- nocleg w domku bez zaplecza higieniczno-sanitarnego: 10,00 zł ode łba + opcjonalnie 4,00zł za pościel
Z góry dziękuję
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkoniaoooo....
wygoda czy starość?
ja tam wolę 2 klasą ......... przynajmniej czasy studenckie się przypominają
Ja w czasach studenckich jeździłem jedynką, a od tego czasu jeszcze trochę urosłem... (głównie wszerz )browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Zwłaszcza jak się jedzie ponad 10 godzin
Ja też myślałam o I klasie, ale uznałam, że bez sensu, i tak impreza będzie, a jak ktoś będzie chciał pospać, to pewnie i tak poszuka sobie innego przedziału, oby w miarę pustego
Comment
-
-
1 Domek z pełnym zabezpieczeniem sanitarnym
2 Domek z umywalką
3 Domek bez zaplecza higieniczno-sanitarnego
Te nazwy są okropne i strasznie formalne. Proponuję je przemianować na:
1 Wersal
2 Ni pies ni wydra
3 Sparta
2 jest robocza.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa1 Domek z pełnym zabezpieczeniem sanitarnym
2 Domek z umywalką
3 Domek bez zaplecza higieniczno-sanitarnego
Te nazwy są okropne i strasznie formalne. Proponuję je przemianować na:
1 Wersal
2 Ni pies ni wydra
3 Sparta
2 jest robocza."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukMężczyźni mogą używać nazwy "domek z pisuarem".To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyUsiądź sobie na przedszkolnych krzesełkach dla dzieci to zobaczysz jak się czuje człowiek mojej postury w świecie przystosowanym dla "kurdupli o wzroście 170-180 cm"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkoniaa poniżej 170cm to kim się jest?
Chyba że usiąde... (i )Last edited by jerzy; 2006-09-06, 09:08.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ja rozumiem rzecz jasna ,że jako zrezygnujący i nic nie płacący wcześniej trafiam do opcji dla Spartan/Twardzieli.E tam sumie mogę spać pod gołym niebem jak Naczelnik czy Warko-strong z pontonu
Wypraszam sobie zostanie kurduplem(2 cm mi zabrakło cholera)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkoniaa poniżej 170cm to kim się jest?
Małe jest piękneŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment