Teraz rozkład do Lublina
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
UWAGA WROCŁAW!
Prosi się o w miarę wczesne przybycie na dworzec. Diabli wiedzą o której pociąg będzie podstawiony, a trzeba by silną grupą uderzyć do zajmowania odpowiedniej ilości przedziałów. Z racji, że niektórzy muszą jeszcze zakupić bilety, myślę, że najpoźniej trzeba się stawić na 21:30, najlepiej pod zegarem.
No i oczywiście brak odpowiedniej ilości płynnych biletów będzie banowany podróżą w klopieDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Łysa, mam pytanko
czy busy kursują ze Zwierzyńca do Lublina? czy tylko do Biłgoraja?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyŁysa, mam pytanko
czy busy kursują ze Zwierzyńca do Lublina? czy tylko do Biłgoraja?Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
No dobra ....... zaczynam sie zbierać, znaczy się pakować..... wyjeżdżam o 17:08 :-)
Więc do zobaczenia w Rzeszowie
Comment
-
-
Pociągowa Warszawka - czy ktoś będzie o 7.15 na Zachodnim? Pociąg mamy o 7.30 z tegoż Dworca. Ja jeszcze muszę zakupić bilet.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyProsi się o w miarę wczesne przybycie na dworzec. Diabli wiedzą o której pociąg będzie podstawiony, a trzeba by silną grupą uderzyć do zajmowania odpowiedniej ilości przedziałów. Z racji, że niektórzy muszą jeszcze zakupić bilety, myślę, że najpoźniej trzeba się stawić na 21:30, najlepiej pod zegarem.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuDo Warszawiaków.
Jeśli ktoś wyjeżdża z Warszawy po 17 bo wcześniej nie może służę darmową podwózką na Zlot.
Comment
-
-
Komu w drogę ten na PKP
Widzimy się na Zlocie."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment