ale to nam nie preszkadzało Ajerkoniak wszak posłużył Zbysi do realizacji szatańskiego planu pod roboczym tytułem "bukake v2.0"
to wiem już o kolejnej rzeczy, którą robiłem: jedzenie kawałka pizzy (z kim, od kogo?), zakupienie kuponu lotto, "bukake v2.0".. budzenie zlotowiczów - to akurat pamiętam.. ponoć było jeszcze latanie nago po łące? ale to mi chyba wmawia sekcja częstochowska.. ponoć są zdjęcia?
A zapomniałam dodać, że niespodzianką Zlotu był profesjonalny stripteaser Te kobitki, których nie było mają czego żałować, a i co poniektórzy faceci też.
A zapomniałam dodać, że niespodzianką Zlotu był profesjonalny stripteaser Te kobitki, których nie było mają czego żałować, a i co poniektórzy faceci też.
Mogę sprzedać tajną kopię tajnego filmiku z tego występu zrobionogo tajnym telefonem
Ale mi to przeszkadzało. Następnym razem za takie niecne zachowanie dostanie czerwoną kartkę i zakaz przywożenia takich dóbr na spotkania forumowe...
Będę psem ogrodnika: sama nie wypiję, a i Wam wypić nie dam!!!
Chciałbym wydać oświadczenie:
Strzelona przeze mnie bramka miała jedynie na celu zakończenie Waszych marnych popisów przy których moja gwiazda nie mogła zaświecić pełnym blaskiem (kto nie włączył jupiterów?).
Poza tym moja bramka była najważniejszą bramką - bo ostatnią
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment