Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
-
-
A zapomniałam dodać, że niespodzianką Zlotu był profesjonalny stripteaser Te kobitki, których nie było mają czego żałować, a i co poniektórzy faceci też.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykA zapomniałam dodać, że niespodzianką Zlotu był profesjonalny stripteaser Te kobitki, których nie było mają czego żałować, a i co poniektórzy faceci też.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTale to nam nie preszkadzało (...)
Będę psem ogrodnika: sama nie wypiję, a i Wam wypić nie dam!!!
Comment
-
-
Chciałbym wydać oświadczenie:
Strzelona przeze mnie bramka miała jedynie na celu zakończenie Waszych marnych popisów przy których moja gwiazda nie mogła zaświecić pełnym blaskiem (kto nie włączył jupiterów?).
Poza tym moja bramka była najważniejszą bramką - bo ostatniąTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNie do końca profesjonalny, bo nie zdjął majtekŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykOj, Za, mało tyś widział. Mogę tanio sprzedać fotki np. za cztery tosty na nastepnym ZlociefANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaDowiem się w końcu kto był tym profesjonalnym rozbieraczem?!Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNiefANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaTosty mogę Ci wysłać jutro kurierem PKP.. będą tylko do odgrzania..Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykWiesz wolę jednak potrzymać Cię w błogiej nieświadomości. Zapytaj się Arzego - on Ci na pewno powie prawdęfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaArzy nic nie wie..Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment