Pod koniec meczu jupitery były już włączone; widocznie tak Cię oślepiły, że 1) nie zauważyłeś ich i 2) strzeliłeś gola do własnej bramy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
(...) Poza tym moja bramka była najważniejszą bramką - bo ostatnią
A to niepotrzebnie, bo ja wcześniej strzeliłem bramkę na 2:0 (nie samobójczą ), tylko nie została ona - nie wiedzieć czemu - uznana. Kto to sędziował ten mecz?
Przy stanie 4:1 (albo 4:0) dla nas (Wuju z kim Ty grałeś pewnie nie pamietasz ) padła bramka Darka na 4:2 (albo 4:1). Zythum strzelił więc samobója na 5:2 (lub 5:1). Tak czy inaczej była to najbardziej niepotrzebna brama jaką znam, bo nie zmieniła zwycięzców a na dodatek kompletnie zniechęciła zawodników do dalszej gry.
Była to bramka wieczoru, pokazywana we wszystkich serwisach sportowych Lubelszczyzny. a te Wasze pseudobramki zainteresowały jedynie prokuratora we Wrocławiu
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Przy stanie 4:1 (albo 4:0) dla nas (Wuju z kim Ty grałeś pewnie nie pamietasz ) padła bramka Darka na 4:2 (albo 4:1). Zythum strzelił więc samobója na 5:2 (lub 5:1). Tak czy inaczej była to najbardziej niepotrzebna brama jaką znam, bo nie zmieniła zwycięzców a na dodatek kompletnie zniechęciła zawodników do dalszej gry.
Następną razą weźmiemy alkomat i będziemy sprawdzać ,kto ma poniżej promila to -nie gra
albo jeszcze inaczej,aby siły były wyrównane po podzieleniu się sprawdzimy ilość promili we krwi u zawodników jednej i drugiej drużyny.Potem zsumujemy ,podzielimy przez ilość graczy i wyjdzie średnia drużyny.Jeśli okaże się,że różnica po między dwiema ekipami jest za duża-gracze ekipy ,która ma gorszy wynik,będą musieli natentychmiast uzupełnić płyny
Była to bramka wieczoru, pokazywana we wszystkich serwisach sportowych Lubelszczyzny. a te Wasze pseudobramki zainteresowały jedynie prokuratora we Wrocławiu
Prokurator zajmie się niebawem Twoją działalnością, gdyż są świadkowie którzy twierdzą, że widzieli jak grałeś w jadnym meczu dla obu drużyn i czerpałeś z tego tytułu korzyści
Prokurator zajmie się niebawem Twoją działalnością, gdyż są świadkowie którzy twierdzą, że widzieli jak grałeś w jadnym meczu dla obu drużyn i czerpałeś z tego tytułu korzyści
Właśnie,przeszedł z Waszej kamandy do naszej,czyli mógł opchnąć mecz.Był pewnie w porozumieniu też z Wami...No Zythum chyba będziesz musiał niedługo pojechać do Wrocławia
Swoją drogą wszystkie kości mnie bolą,ale mam tylko dwa siniaki-to jak tak ostrą walkę-nic to.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Właśnie,przeszedł z Waszej kamandy do naszej,czyli mógł opchnąć mecz.Był pewnie w porozumieniu też z Wami...No Zythum chyba będziesz musiał niedługo pojechać do Wrocławia
Swoją drogą wszystkie kości mnie bolą,ale mam tylko dwa siniaki-to jak tak ostrą walkę-nic to.
Pewnie grając u nas sprzedał Wam mecz, następnie za Waszą kasę przeszedł do Was jednocześnie sprzedając nam mecz. Dodatkowo dostał podwójną kasę od obu drużyn bo strzelił bramkę dla Was ale samobójczą czyli dla nas. No co za kombinacje. Zythum czekam we Wrocławiu
A mnie nic nie boli oprócz obitego wcześniej żebra, ponieważ miałe odpowiednie obuwie zmienne
Czy ktoś (np. Art?) zbiera wszystkie fotki tugewer? i mógłby rozesłać je np. na CD? Oczywiście odpłatnie i dla chętnych.
Ja jak najbardziej chętny byłbym na taką płyt-kę/-ki, zwłaszcza, że z Łysą fotoaparatu nie mieliśmy...
Popieram pytanie sety - bardzo chciałbym mieć zdjęcia ze Zlotu (swoje i co pikantniejsze )) inne). Albo niech na browarze może ART wydzieli jakiś dział do którego dostęp mieliby tylko uczestnicy Zlotu i tam wrzucilibyśmy WSZYSTKIE zdjęcia.
Pomysł ze zbiórką zdjęć dobry, ale trudny do zrealizowania jak poprzednie tego typu pomysły. Na browar cięzko będzie wrzucić bez pomniejszania wielkości, a 200 zdjęć obrobić to długa robota.
Może Slavoy udostępni ichną stronkę i będzie adres zainteresowanym na PW rozsyłał czy coś w tym stylu.
Pomysł ze zbiórką zdjęć dobry, ale trudny do zrealizowania jak poprzednie tego typu pomysły. Na browar cięzko będzie wrzucić bez pomniejszania wielkości, a 200 zdjęć obrobić to długa robota.
Może Slavoy udostępni ichną stronkę i będzie adres zainteresowanym na PW rozsyłał czy coś w tym stylu.
Zdjęcia Slavoya - szczególnie te niecenzuralne są już w naszym posiadaniu.
Nie sądzę, żeby moja stronka miała wystarczający limit transferu, czy jak to tam się zwie, żeby taką masę zdjęć ściągało ze pińdziesiont osób Ale Slavoy póki co w drodze do Bieszczad, razem ze sprawozdawcą Szaletem, proszę się dowiadywać jak wróci (tylko nie wiem, kiedy to będzie)
Comment