Co do fotek to trochę ich posiadam , pod koniec tygodnia będę miał więcej czasu to zgram na CD i powysyłam zainteresowanym , chyba że ktoś się podejmie zebrania na jednej płycie wszystkich zdjęć zlotowych wtedy podeślę tej osobie swoje fotki i chętnie wejdę w posiadanie takiej płyty z kompletem zdjęć ze zlotu .
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaArzy nic nie wie..Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykCoś on chyba jednak wie. Pewnie nie chce Ci powiedzieć. Łobuz jeden.
ja na tym dowiedziałem się wielu nowych faktów o poprzednim"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Ja mam 127 zdjęć i 3 filmiki - co jeden to lepszy Niestety nie mam ftpa na którego możnaby to wrzucić, chyba że cóś wymyślę... Także jeśli ktoś dysponuje tego typu instrumentem to proszę o kontakt.
Co do meczu to niestety po kilku wślizgach (ależ poświęcenie!) moje spodnie stały się zielonymi i nijak nie chcą się doprać więc jestem strasznie stratna Póki co nawet Vanish nie pomaga : Pomijam jakieś drobne szczegóły, jak ten, że grać nie umiem grunt, że było zabawnie
I piwo z PETa mi się skończyłoI won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Mogę postawić ftp'a na jakis czas.
Jeżeli w jakiś sposób doślecie mi zdjęcia.
Dostep oczywiście na hasło, wyłącznie dla uczestników Zlotu.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Wieczorem czas będzie odbić ostatniego Peta z Janowem (te ze Zwierzem już się zdematerializowały)
Ale ogólnie - to niezłe z nas cipkibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A ja dzisiaj otrzymałem zniżki na zlot (Art wysłał 31.08)
Podziękowania dla:
Zwierzyńca, szczególnie Pani oprowadzającej za żwawe tempo i ciekawe konkretne gadanie,
Organizatorów,
Wszystkich, z którymi się wymieniałem,
Khama za podarowanie extra piw,
Klosa za danie na gębę paru ciekawostek (nie wie komu zaufał)
KotoŻbika za bycie jedyną atrakcją zlotu,
i całej bandy pijanych zgredów za to za co nie chcę jechać już w przyszłym roku.
Jak bym wiedział jacy jesteście to bym w domu został i oglądał jak trawa rośnie, bo to ciekawszeLast edited by MarcinKa; 2006-09-12, 17:08.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaDowiem się w końcu kto był tym profesjonalnym rozbieraczem?!
To tak jakbyś na Zlocie nie był
Ale to nie ja
Może na następnym ZlocieSorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Ja po meczu czuję się świetnie, ach jak wspaniale, nie mogę siedzieć wcale a wcale...
Za zielone spodnie, to sorry, ale wiesz mała, to tylko sport
A reszcie przeciwnej załogi proponuję zaocznie przyznać po czerwonej kartce, tak dla pamięci...
My zdjęć nie posiadamy, ale bardzo byśmy chcieli je posiąść...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Jutro wieczorem moge uruchomic ftp, gdzie zainteresowani najpierw wrzuca foty, a pozniej bedzie mozna "ciagnac"Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironWieczorem czas będzie odbić ostatniego Peta z Janowem (te ze Zwierzem już się zdematerializowały)
Ale ogólnie - to niezłe z nas cipkiLast edited by iron; 2006-09-12, 19:18.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników zlotu:
-dla ojca Zythuma za wszystkie atrakcje
-dla browaru Zwierzynieckiego za piwko i zwiedzanie browaru
-Secie i innym za pyszne piwka
- pozostałym za to że byliście jak zwykle Świetni
-Artowi za to ,żę przytargał dla mnie kufel jedynego niepowtarzalnego serwisu piwnego
Już nie mogę sie doczekać następnego zlotu
posiadam też parę zdjęć zdjęć którymi chętnie się podzielę z innymiZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Ja, ku mojej ogromnej rozpaczy ( deprechę miałam normalnie z tego powodu) nie mogłam być na zlocie, ale chwilami czułam się tak, jakbym tam była. Nawet śpiewy Jarka lat 12 i Łukasza słyszałam.. Jak to dobrze, że ktoś wymyślił telefony komórkowe.
Dziekuję Pogoniarzowi, za to,że w piwnym szaleństwie pamiętał o mnie i relacjonował, oraz Maggyk, Pieci, Wiktorii, Pepkowi, Cyrkonii, za wsparcie na duchu i bezpośrednie pozdrowienia Czy jeszcze z kimś rozmawialam ? hmmm
Comment
-
Comment