Właśnie wrzuciłem zipniętą paczkę (coś koło 50MB). Jest tam jakieś 80 zdjęć wybranych z ponad 300 Walka z Darka z Naczelnikiem chyba pominięta w całości specjalnie dla Żołalenoła
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Czy dodatkowo będzie można poprosić o Limitowanego Dochmielanego Lecha Lite Palonego?
Do stworzenia takiego arcydzieła potrzeba 10 warzelanych z których każdy zna tylko fragment receptury. Ew. wysyłają te fragmenty do mnie mejlem, ale tylko raz w roku przed zlotem. Potem serwer pocztowy oraz mój komp jest detonowany komisyjnie, a ja po wypiciu leszka i tak wszystko zapominam. Jednym słowek odpowiedź brzmi - nie
Do stworzenia takiego arcydzieła potrzeba 10 warzelanych z których każdy zna tylko fragment receptury. Ew. wysyłają te fragmenty do mnie mejlem, ale tylko raz w roku przed zlotem. Potem serwer pocztowy oraz mój komp jest detonowany komisyjnie, a ja po wypiciu leszka i tak wszystko zapominam. Jednym słowek odpowiedź brzmi - nie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
A jeśli nie zdąży nic wydać, to możesz upalić Lecha Free...
Koncepcja warta rozpatrzenia.Tą razą przygotuję soczek,słomkę ,a niech tam nawet zakupię "Wolnego od wszystkiego" i razem z Jacksonem uwarzymy specjała.
Bardzo się z tego cieszę... ale to nie zdopingowało mojego kompa do skutecznej pracy. Podejrzewam, że to wina zabezpieczeń w mojej firmie... bo pliku też nie chce ściągnąć.
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment