Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Przed chwileczką po długiej drodze powróciłem ze złotu. Jak dojdę do siebie opiszę wrażenia z moich wizyt w browarach i krajach które odwiedziłem. A na razie chciałbym serdecznie podziękować wszystkim za wspaniałą zabawę z wami. Wasze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikOdespałem już sobie, dziękować będę później, jak już jakiś wierszyk wymyślę...
Dziękuję przede wszystkim wszystkim, którzy maczali swoje długie w organizacji WZlotu.
Pisałem wcześniej - wszystko cacy , czyli w dechę
Oprowadzającym po browarze serdecznie dziękuję za odp. na wszystkie pytania. Takie wycieczki pamięta się długo.
Wszystkim "wymieniającym"piwa - dzięki! To był pierwszy zlot z którego przywiozłem więcej piwa, niż zawiozłem. A spory wkład w to mieli zbysia i centon
Łysej za transport, dzięki czemu noc w niedziele spędziłem już w domu, a nie w pociągu.
Dziękuję naturalnie całej reszcie, za to że dołożyli swoje 5 groszy do tej zlotowej nudy.
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że okropnie się tam z wami wynudziłem
P.S. w poniedzialek wypilem ostatniego niefiltrowanego zwierzaka. Był PRZEPYSZNY!Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
A ja jestem zdegustowany tym, że zdjęcia na ftp-ie zostały ocenzurowane (szczególnie przez Pana Parasoliwola)
Żądam ujawnienia wszystkich zdjęć na CD (dotyczy to wszystkich zamieszczających zdjęcia na pewnym ślamazarnym ftp-ie)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironA ja jestem zdegustowany tym, że zdjęcia na ftp-ie zostały ocenzurowane (szczególnie przez Pana Parasoliwola)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron(...)na pewnym ślamazarnym ftp-ie)
probowalem jakis czas temu sie tam dostac i dupa, mimo wielu prob i prawidlowej konfiguracji wszystkiego, co bylo mozliwe...Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik...mimo wielu prob i prawidlowej konfiguracji wszystkiego, co bylo mozliwe...
Pewnie kiepskie namiary dostałeś: Port:21 i używaj trybu NORMAL a nie passiveŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplCoś kiepskie te Twoje próby, jak do tej pory inni sciągneli juz ponad 5,5 GB danych
Pewnie kiepskie namiary dostałeś: Port:21 i używaj trybu NORMAL a nie passive- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
... u mnie w pracy był problem z fajerłolem; może Naczelnik używa takowego i nie odblokował usługi FTP, albo portu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Z tego, co pamiętam to zezwalałem fajerłolowi na połączenie.
W sumie łączyłem się z serwerem, ale wszystko kończyło się na pobieraniu listy plików i katalogów. Dalej klapa , po porstu stawało i nawet nie widziałem drzewa katalogów.
Pobawie się z tym po powrocie, bo tutaj do domu ściągałbym te pliki chyba z pół rokuPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
W końcu udało mi się dobrać do tego ftp'a... fotki wrzuciłam, .... i pobrałam .....ufff....
Comment
-
-
-
Comment