Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekebSuper!!! Może jutro Kangur umieści je gdzie trzeba bo już doczekać się nie mogęŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaPytanko: Kto ma moje zdjecie mikrokurdupla z nadczłowiekiem?
Ta fotka jest w 20-megowej paczce, którą dziś rano wysłałem na ftp.Last edited by jerzy; 2006-09-25, 10:25.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplTypowy objaw przy uzyciu nieprawidłowego trybu, zmień tryb na NORMAL (inna nazwa to PORT).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTFileZilla ma opcję Active i Passive - u mnie działało na active a u Naczelnego nieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyTo chyba o mnie chodzi.
Ta fotka jest w 20-megowej paczce, którą dziś rano wysłałem na ftp.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyAle popatrz jak do siebie pasujemy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTFileZilla ma opcję Active i Passive - u mnie działało na active a u Naczelnego nie
- łatwiej mi było ustawić swoje firewall'e (to nie błąd mam ich kilka )
Info o zmianie ustawień rozesłałem do wszystkich zainteresowanych.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonSzybkość transferu mocno się obniżyła. Z ponad 20 KB/s parę dni temu do poniżej 7KB/s wczoraj i dziś.
Comment
-
Comment