Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Transfer bywa zmienny - np. dziś świtem był bardzo dobry, ale koło 8 wyraźnie zwolnił. Widocznie więcej osób zaczęło ssać. W sieci też są "godziny szczytu"!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMi wczoraj urwał się Jerzy Nie sprawdziłem pliku w pracy tylko dopiero w domu i się okazało że tylko ok. 60% pliku się ściągnęło. Teraz mam już 20% Jerzego
Od wczorajszego poranka posiadamy w domu 100% JerzegoLast edited by Małażonka; 2006-09-27, 08:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzySzkoda, że nie podmiotem.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTUwaga! 100% Jerzego utrwaliliśmy na CD
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaI zmieścił się tak bez kompresji??browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Niestety Cyrkonia była dziś z rana bardzo leniwa i w godzinę objawiła się tylko w 10 %
Bojąc się, że gdy objawi się w 100 % pod moją nieobecność i będzie wyczyniała u nas w domu jakieś brewerie, wyłączyłem kompa i poszedłem do fabrykibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironNiestety Cyrkonia była dziś z rana bardzo leniwa i w godzinę objawiła się tylko w 10 %
Bojąc się, że gdy objawi się w 100 % pod moją nieobecność i będzie wyczyniała u nas w domu jakieś brewerie, wyłączyłem kompa i poszedłem do fabryki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzySuper! To mam przed sobą jeszcze nawet 10 lat życia! (na tyle ocenia się trwałość nagrań na płytach CDR)
Zwinąłem się wzdłuż ścieżki. Sugerujesz że jestem tak gruby że nie zmieszczę się nawet na trzech na raz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyBierz - chętnie odciążę bolące kolana.
Comment
-
Comment