Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
Niemożliwe, wczoraj szło całkiem ok, w granicach 30KB/s
Zauważone wczoraj w godzinach przedpołudniowych. Może jakieś gorsze gatunkowo elektrony na Dolnym Śląsku zagościły Dzisiaj to samo w tej chwili. Ale ważne, że w ogóle coś idzie.
Transfer bywa zmienny - np. dziś świtem był bardzo dobry, ale koło 8 wyraźnie zwolnił. Widocznie więcej osób zaczęło ssać. W sieci też są "godziny szczytu"!
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Mi wczoraj urwał się Jerzy Nie sprawdziłem pliku w pracy tylko dopiero w domu i się okazało że tylko ok. 60% pliku się ściągnęło. Teraz mam już 20% Jerzego
Jerzy - całą zeszłą noc spędził w naszej sypialni. Skutecznie, zresztą
Od wczorajszego poranka posiadamy w domu 100% Jerzego
Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2006-09-27, 08:27.
Niestety Cyrkonia była dziś z rana bardzo leniwa i w godzinę objawiła się tylko w 10 %
Bojąc się, że gdy objawi się w 100 % pod moją nieobecność i będzie wyczyniała u nas w domu jakieś brewerie, wyłączyłem kompa i poszedłem do fabryki
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Niestety Cyrkonia była dziś z rana bardzo leniwa i w godzinę objawiła się tylko w 10 %
Bojąc się, że gdy objawi się w 100 % pod moją nieobecność i będzie wyczyniała u nas w domu jakieś brewerie, wyłączyłem kompa i poszedłem do fabryki
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment