Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
nie wiedziałam że się mnie boisz
Nie wiem, jak to z tym strachem, bo wygląda na to, że jednak to Ty się nas boisz....My serdecznie zapraszamy Cię codziennie, a Ty pojawiasz się jako mara w paru procentach, po czym rezygnujesz z pojawienia się w całości. Pożycz może od Jerzego te parę kilogramów i znajdź wreszcie siły, by pojawić się u nas w całości...
Właśnie sprawdziłem mam wszystkie foty, osobiście po zawieszeniu połączenia, kasowałem uszkodzone archiwum i ściągałęm od nowa, da sie kontynuować ?? - jak.
Archiwum nie jest uszkodzone, ale niedokończone.
Np. w FileZilli należy wskazać na plik, bądż pozycję w logu i wybrać "Resume" (w wersji przetłumaczonej "Przywróć").
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Nie wiem, jak to z tym strachem, bo wygląda na to, że jednak to Ty się nas boisz....My serdecznie zapraszamy Cię codziennie, a Ty pojawiasz się jako mara w paru procentach, po czym rezygnujesz z pojawienia się w całości. Pożycz może od Jerzego te parę kilogramów i znajdź wreszcie siły, by pojawić się u nas w całości...
A mnie by ktoś miły zgrał? I chciałbym też te niecenzuralne zdjęcia co to są ocenzurowane
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
przypomnij się przed wtorkiem - 03.X. żebyśmy wzięli dla Cię CD na sobotnie spotkanie w Gliwicach
CD x 2
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment