3)Marcin_wc
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
4. Małażonka
5. Iron.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum(...)ps. Małażonka mam prośbę - dopilnujesz sprawy noclegów? Pewnie mógłby pomóc Ci Seta np.: osobiście wizytując propnowany ośrodek coby zobaczyć warunki.
Obiecałam się tym zająć i zamierzam się z tego wywiązać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseI mam dylemat - Zlot czy Chmielaki... Pewnie z racji bytności w Bractwie Piwnym zdecyduję się na Chmielaki, za to z wielką chęcią spotkam sie z forumowiczami jeśli wybiorą się na wycieczkę do Krasnegostawu.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
-
Kolejne dobre wieści. Możemy trochę dłużej poczekać na deklaracje obecności ale wolałbym żeby Ci którzy już wiedzą czy jadą się wpisali.
Zwiedzanie browaru i degustacja niepasteryzowanego Zwierza - załatwione.
Bardzo ważne - obecnych na forum dziennikarzy z prasy/internetu/radia/tv proszę o bardzo szybki i pilny kontakt.
Mistrzu czy ze strony interii byłoby jakieś zainteresowanie medialne zlotem. Te osoby wspólnie z Perłą by pracowały nad pomysłem zaistnienia w mediach.
Może Twilight przez Bractwo by załatwił jakiegoś dziennikarza z prasy - macie chyba jakieś kontakty?
Wiem, że kilka osób z Was rozmawiało z mediami podczas giełd - macie namiary na ludzi którzy z Wami rozmawiali?
Ktoś z Was pracuje w mediach obecnie?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
-
8. Marusia
9. Slavoy
Wycieczka na Chmielaki mile widziana
Comment
-
-
taka uwaga drobna.... do września jest masa czasu, początek września to sesja poprawkowa po semestrze letnim, mogą wyskoczyć każdemu z nas deklarujących sie nieprzewidziane teraz sytuacje...ale co tam... strzał w dziesiątkę...
10. PieciaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek9911. Darek99Last edited by Marusia; 2006-03-24, 17:34.
Comment
-
-
12. Żona-Taxi
13. AhumbaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
14.Cukierniczka
15.Abernacka
Tego zlotu nie można przepuścić
Comment
-
Comment