Tak...Też robiłam pieczątki z ziemniaka
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireTak...Też robiłam pieczątki z ziemniaka
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W trakcie służby masz szanse na przepustki/urlopy.
W razie czego dysponuję jeszcze drukamichickkiller :)
Comment
-
-
Ej..Chris nie panikuj...jak sadzisz, ile czasu ja zamierzam spędzić w pociągu w oczekiwaniu na piwo w Zwierzyńcu????Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisSzansa na przepustke jest i to całkiem realna tyle ,że nie wiem czy bede miał siły spędzić łącznie ok 20 godzin w pociągu....."z przerwą" na piwo z Wami.sie zobaczy jak to będzie.
Oj Chris - bo marudzisz...
Masz się stawić - to rozkaz!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W trakcie służby masz szanse na przepustki/urlopy.
W razie czego dysponuję jeszcze drukami
Teraz trzymając sie tematu,ciekawe czy Wescie i mnie uda się być na zlocie...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireEj..Chris nie panikuj...jak sadzisz, ile czasu ja zamierzam spędzić w pociągu w oczekiwaniu na piwo w Zwierzyńcu????
Fajnie mają też SzczeciniacyDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyWrocław ma w pociągu (zakładając, że będą to bezpośrednie kursy nocne) 22 godziny i 45 minut. Poznaniacy mają dojazd szybszy, choć z przesiadką - tylko 19 godzin i 31 minut. Wyłączając czas przesiadki w Warszawie dostaje się tylko 17 godzin i 44 minuty siedzenia w pociągu
Fajnie mają też Szczeciniacy
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
A spróbuj chris nie przyjechać, to zabaczysz. Postawię do raportu karnego.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzChcesz się wcielić Maćku z powrotem?Last edited by Ahumba; 2006-05-15, 15:57.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No, z reguły jest to duży problem....
Noclegi załatwiane są wcześniej, autokar na odpowiednią ilość osób, i takie tam...
Istnieje jednak możliwość ewentualnej podmianki. Jeśli pewniak z jakiś powodów będzie musiał ze Zlotu zrezygnować, to Ty oddając mu pieniążki przez Niego już wpłacone (zaliczki za noclegi), będziesz mogła zająć Jego miejsce...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, z reguły jest to duży problem....
.
w kilku słowach: jest to problem duży, ale na upartego możliwe do wykonania... jeśli tak, to będę kombinować tuż przed terminem. Dzięki za info Złośliwa Kobietko.
Comment
-
Comment