Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMożesz też zadziałać odwrotnie. Zapisać się i ewentualnie później wycofać się. Ryzyko co prawda jest, ale jak obejrzysz poprzednie tematy zlotowe, to zobaczysz, że z reguły trafiają się chętni tuż przed.Wtedy można "odsprzedać" swoje miejsce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNie, ale chor. szt. rez. to troszki wyższy stopień od szeregowego , to niech się słucha.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne(....) Dzięki za info Złośliwa Kobietko
Ahumba dobrze radzi, tyle, że musisz się liczyć z przepadkiem zaliczki. Oczywiście, jak napisał Ahumba, w praktyce pojawia się wielu chętnych w ostatniej chwili, ale niewielkie ryzyko istnieje zawsze...
Chris - chcieć znaczy móc!Last edited by Małażonka; 2006-05-16, 08:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaZaraz tam złośliwa, piszę jak jest.
Ahumba dobrze radzi, tyle, że musisz się liczyć z przepadkiem zaliczki. Oczywiście, jak napisał Ahumba, w praktyce pojawia się wielu chętnych w ostatniej chwili, ale niewielkie ryzyko istnieje zawsze...
Nie wiem jeszcze com uczynię w zw. ze zlotem, póki co muszę ostro romansować z uczelnią, więc jak już wyjdę z tego piekiełka to będę planować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyWrocław ma w pociągu (zakładając, że będą to bezpośrednie kursy nocne) 22 godziny i 45 minut.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ale Slavoy miał na myśli podróż w do i ze Zwierzyńca, co dokładnie pokrywa sie z tym, co napisałaś
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAle Slavoy miał na myśli podróż w do i ze Zwierzyńca, co dokładnie pokrywa sie z tym, co napisałaśCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Przesiadka w Zawierciu to sobie można Bonera strzelić.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Z Bielska całkiem sopko tylko jedna przesiadka w Zawierciu, no i wrócić trzeba.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyKlikam i gapię się w tego Hafasa i za każdym razem wyskakuje mi dla Ciebie przesiadka w Katowicach. Jeśli wyjedziesz z Bielska o 21:22, to, co prawda po dwóch godzinach oczekiwania w Katowicach, dosiądziesz się o 0:54 do wesołego pociągu z Wrocławia/Opola
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chrischorąży zawsze zdąrzy a tak na poważnie to czas pokaże czy dam rade czy tez nie,ale chciałbym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuSłuchaj Chris, ja zabiorę ze sobą swoje mundury i oporządzenia i dam ci je ponosić. Będziesz się czuł jakbyś w ogóle z jednostki nie wyjechałBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment