Zamawiam dwa noclegi w domku 3 osobowym.
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaPoproszę nocleg dla Joelki i Rzuffia z 9 na 10ty.
Jak się tylko coś zwolni, to z całym węzłem sanitarnym Ewentualnie poproszę o zgłoszenie osób chętnych użyczyć kąpiel jeśli zostanę bez łazienkiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A ja mam takie nieśmiałe pytanko:
Do kiedy można zgłaszać swój udział w zlocie i rezerwować noclegi?
Bardzo chętnie wybrałbym sie na zlot, ale jest to dla mnie termin tak odległy, że nie potrafię określić dziś, czy będę mógł wziąć udział w zlocie, czy tez nie. Chęci mam, ale czy czas pozwoli Może tak na ostatnią chwilę dopisałbym się do listy chętnych- jeśli to oczywiście możliwe.Poszukuję
Comment
-
-
To powinno Ci wszystko wyjaśnić:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaE- prezes, napisałam chyba wyraźnie - do końca czerwca czekam na zgłoszenia. Potem będzie czas na wysyłanie przedpłat....
Jeśli ktoś się nie załapie, a będzie miał ochotę dokooptować - sam będzie kontaktował się z Ośrodkiem i sam będzie załatwiał sobie miejsce. Nie wiem również, czy będzie mu dane uczestniczenie we wszystkich przyjemnościach zlotowych (które to trzeba zaplanować wcześniej). Jeśli, w co bardzo wątpię, wyczerpiemy pulę 108 miejsc w domkach - pozostaje pole namiotowe lub nocleg we własnym samochodzie (7,00 zł za noc od osoby)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A ja mam jeszcze jedno pytanie: co w końcu ze sponsoringiem Perły?
Comment
-
-
Mam niejasne wrażenie, że jeszcze się nie zgłosiłem. Więc się zgłaszam, razem z żoną oczywiście
- Żą
- Zyziek
Chyba po 2 noclegi, ale późno kończę pracę i nie wiem, czy będę miał możliwość dotrzeć w piątek. A może ktoś z Warszawy wyrusza samochodem ok. 19?
O ile dobrze się orientuję, domki z wodą już się skończyły, ale jak sięgnę pamięcią wstecz, to i tak jedynym płynem, z jakim mam kontakt na zlocie, jest piwo.Last edited by żąleną; 2006-06-29, 08:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA ja mam jeszcze jedno pytanie: co w końcu ze sponsoringiem Perły?
Ogólnie powtórzę jeszcze raz-
zwiedzanie browaru
degustacja piwa w browarze
piwo na ognisko
gadżety (ilość ograniczona najprawdopodobniej do 60 osób i poisałem , że decyduje kolejność zgłoszeń powtierdzona wpłatą zaliczki)
Na to Perła wyraziła zgodę na samym początku i o tym pisałem już dawno. Nie wiem jak to wyjdzie w końcu z wycieczką na Chmielaki - sam się zastanawiam czy jest gdzie ją upchnąć w czasie zlotu.
Natomiast ostateczne szczegóły będą załatwiane w lipcu.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Hm, to widocznie nie zauważylam tego wpisu...
Comment
-
-
hehehehe młoda zonka poza swoim nowo poślubionym nie widzi już nicTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment