Mogę mówić za siebie. W tym roku planowałem przyjazd, ale odkąd co kwartał obcinano mi pensję, aż w końcu się rozstaliśmy było taka jeszcze możliwość (tam nie było czegoś takiego jak urlop w żądanym terminie). Na giełdę w Żywcu przyjechałem już jako bezrobotny, ale tylko dzięki kolektybiliach i piwie do sprzedaży mogłem to zrobić. Zlot typowo handlową imprezą nie jest a ja nie dysponuję bogatymi rodzicami i furą, którą mogę puścić gdzie chce. Kalkulacja takiej parodniowej wyprawy to na bidę 80 zł i jeśli będą zniżki.
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta...Ale myślę, że jakby komuś zależało nazbierałby w pół roku nawet z kieszonkowego...
...Wasze zdrowie Lajboki!
nie policzyłeś jedzenia, bo nie samym piwem i przyrodą człowiek żyje.
a co do lajboCKów - a ilu nas jest?? każdy ma swoje priorytety i czasem ważniejsze rzeczy na głowie niż zlot (ja to rozumiem).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeskieszonkowego to ja od prawie 20 lat nie widziałem. na wszystko trzeba zarobić.
nie policzyłeś jedzenia, bo nie samym piwem i przyrodą człowiek żyje.
a co do lajboCKów - a ilu nas jest?? każdy ma swoje priorytety i czasem ważniejsze rzeczy na głowie niż zlot (ja to rozumiem).
zniżki się załatwiają. a dla marud będą zwyżki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WestaNiestety. Nie będziemy mogli uczestniczyc w tegorocznym zlocie. Do ostatniej chwili mielismy nadzieję, ze sytuacja w jednej i drugiej pracy się ulozy na naszą korzyść.Zero urlopu w tym terminie.Ach.....MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPrzekonam się
Nie możemy na razie tego przeboleć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaremaliPozostaje rozpisać ankietę wśród osób zainteresowanych tj. tych co wpłacili zaliczkę na zlot czy są zainteresowani wyjazdem na Chmielaki.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Westa... ze to moze skończyc się docelowym brakiem gotówki nie tylko na zlot ale na piwo czyli na życie w ogóle. ...
Na I Wielkim Zlocie Adam16 zaszczycił nas swoją obecnością tylko na kilka godzin
Ja sam na III Wielki Zlot wyruszyłem w piątek po pracy, gdy dojechałem jak pamiętam ognisko już się dobrze chajcowało. Na szczęście beczka piwa sponsorowana przez Piwowara jeszcze się nie skończyła (dojechałem suchy jak wiór).
Wyjeżdzacie samochodem w piątek po pracy, w sobotę nad ranem jesteście na miejscu .
Powrót w niedzielę a w poniedziałek do pracy.
Wiem, że wymaga to trochę twardzielstwa (Pogoniarz cwaniak nie ma prawa jazdy, może chociaż postara się na dyżury zamienić ), ale jest to do zrobienia.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Tak się zastanawiam. Znam swoje mozliwości jako kierowcy i mozliwości ticusia.Troche obawiam sie tak długiej drogi w nocy, bez przerwy.Toż to ze dwadziescia godzin za kierownica w ticusiu w jedna stronę!!! Wrócic też trzeba a tu szkoda bedzie spać, bo to tylko sobota zostaje. Chyba nie jestem az tak twardą zawodniczką, żeby nie pękać.Po powrocie trzeba być przytomnym w pracy ( wcale nie lajtowej) jeszcze. Jak by był drugi kierowca to pół biedy ale tak troche strach.Ale nieukrywam, że troche to kusi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WestaTroche obawiam sie tak długiej drogi w nocy, bez przerwy.Toż to ze dwadziescia godzin za kierownica w ticusiu w jedna stronę!!!Last edited by YouPeter; 2006-07-19, 17:31.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment