Czy bileciki bądą w tym roku bo od biedy bym zarezerwował ?
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplOj, chyba nie taka jest esencja Zlotu
może się mylę ale w takim ja sobie odpuszczę
Napisałem, że wymiana piwami jak dla mnie jest najciekawszym elementem Zlotu...
Przynajmniej w Ciechanowie mnie to urzekło...
Oczywiście fajnie było tam spotkać ludzi, których zna się tylko z virtuala, zwiedzić browar, oglądać brutalną walkę Naczelnika z Jarkiem. Jest to coś co na długo zapada w pamięć.
Ale piwo... Hmmm...
Wiesz, ja mieszkam w pipiduwie, w której nic prócz koncerniaków, Głubczyc i Perły nie uświadczysz. Więc bez wyjazdów nie bardzo miałbym o czym tu pisać. Wyjazdy gdziekolwiek pozwalają próbować nowych piw - wyjazd na Zlot pozwala spróbować wszystkich piw (kwestia dogadania i zasobności portfela).
Tak więc zakładając, że nasz worlat poświęcony jest głównie tematyce piwnej i nie jest np. serwisem randkowym, można chyba wywnioskować, że możliwość wymiany/odkupienia piwa z całej Polski jest ważnym punktem programu. Nie sądzisz??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplDo Zlotu jeszcze prawie 2 miesiące, naprawdę nie udało by się zamienić z kimś na te turnusy?
A może w ogóle nie będzie takiej potrzeby?
Chociaż teraz to już po śliwkach, zapisy zamknięte
W ciekawym kierunku to zmierza, niedługo na Zlot będą społeczne(?) zapisy
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Czy bileciki bądą w tym roku bo od biedy bym zarezerwował ?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta...wiesz, ja mieszkam w pipiduwie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2oczywiście chodzi mi o bileciki kolejowe - zniżki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaWłaśnie, trochę czasu minęło i cisza....... a też z chęcią bym się dowiedziała.....
edit: potrzebujących proszę o zerknięcie do kolejnego postu zam. przez Maruśkę.Last edited by ART; 2006-08-19, 17:51. Powód: żeby nie wprowadzać w błąd usunąłem nieaktualną prośbę o podsyłanie mi danych na PW- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTzniżki są załatwione .....potrzebujących proszę o podesłanie adresów do mnie na PW.
A tak serio - wieści średnio radosne:
znizki 30%, ale to juz wiadomo, że pekap takie coś wymyślił od zniżek na giełdę w Ciechanowie, to raz. A dwa - zniżek po rozdysponowaniu na wczorajszym spotkaniu osobom z Wrocławia zostało mi 20 sztuk, bo nie dostaliśmy 50 jak zwykle, tylko 30
Zatem proszę o rozważenie, kto jedzie pociągiem, a kto nie, bo nie będziemy w tym roku wysyłać zniżek każdemu, tylko tym, którzy są pewni, że przyjadą pociągiem. Jeśli będzie i tak za dużo chętnych na zniżki, to proponuję, żeby zostawały one przyznawane osobom, które mieszkają najdalej od miejsca Zlotu (Wrocław się kwalifikuje - 11 godzin jazdy pociągiem)
Ale mam nadzieję, że starczy, w końcu sporo osób przyjeżdża samochodami, więc jak się pozbiera po 4 osoby na auto, to, kto wie, może jeszcze będzie ich za dużoLast edited by Marusia; 2006-08-19, 10:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo Ty też masz jakieś zniżki? Bo ja mam od Frakcji zniżki w domu
A tak serio - wieści średnio radosne:
znizki 30%, ale to juz wiadomo, że pekap takie coś wymyślił od zniżek na giełdę w Ciechanowie, to raz. A dwa - zniżek po rozdysponowaniu na wczorajszym spotkaniu osobom z Wrocławia zostało mi 20 sztuk, bo nie dostaliśmy 50 jak zwykle, tylko 30
Zatem proszę o rozważenie, kto jedzie pociągiem, a kto nie, bo nie będziemy w tym roku wysyłać zniżek każdemu, tylko tym, którzy są pewni, że przyjadą pociągiem. Jeśli będzie i tak za dużo chętnych na zniżki, to proponuję, żeby zostawały one przyznawane osobom, które mieszkają najdalej od miejsca Zlotu (Wrocław się kwalifikuje - 11 godzin jazdy pociągiem)
Ale mam nadzieję, że starczy, w końcu sporo osób przyjeżdża samochodami, więc jak się pozbiera po 4 osoby na auto, to, kto wie, może jeszcze będzie ich za dużoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Chętnych na zniżki proszę o wpisywanie się w tym temacie, a nie na PW do Arta ani do mnie. Odciążę Admina i roześlę komu trzeba
Comment
-
-
ok, to zatem otrzymane przeze mnie zgłoszenia.
- MarcinKa - 1x
- Aldach&Aldona - 2x
- Ziomek2 - 1x- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment