Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJak Cię stać na nowe auto, to nie narzekaj na koszty paliwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNo i nie ma się co obawiać akcyzy.
sztudentom <26 roku życia spędzonego na tej planecie przypominam, że zniżek nie potrzebują...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyCNG jeszcze tańszy - 1,10/kg. Eksplatacja daje oszczędność 50-70%
No i nie ma się co obawiać akcyzy.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuZ powodów ode mnie niezależnych muszę zrezygnować z udziału w V Zlocie. Można kogoś wbić na moje miejsce.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
U mnie natomiast zrezygnowała osoba towarzysząca, zwolniło sie więc jedno miejsce na dwa noclegi. Jakby ktoś był chętny to będzie mi winien 16 złŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Zniżki - aktualizacja
1. Art
2. Maggyk
3. MarcinKa
4. Aldach
5. Aldona
6. Ziomek2
7. Darek 99
8. Mark 33
9. Kot_z_cheshire
10. Kham
11. Adam16
12. Cyrkonia
13. Cyrkoniowy/a towarzysz/ka
Zostaje jeszcze parę sztuk do podziału, we Wrocku wzięłam zniżki dla siebie, Slavoya, Wiktorii, Pepka, Jerzego i dwie na zapas odłożyłam, jeśli nie będą potrzebne, to też je wyślę potrzebującym, ale póki co widzę, że potrzeby się chyba wyczerpały
Jak słusznie przypomniał Art, zniżki nie potrzebują studenci, bo sami mają większą
Pytanie: czy Adamowi, Aldachoi, Aldonie i Ziomkowi mogę przesłać zniżki na jeden adres? Mielibyście pretekst do spotkania na piwieLast edited by Marusia; 2006-08-22, 08:45.
Comment
-
Comment