Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia...
12. Cyrkonia
13. Cyrkoniowy/a towarzysz/ka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekNo to ja bym się na jedną pisał. Czy obejmuje ona również bilet powrotny, czy tylko w jedną stronę?
Comment
-
-
Dla dojeżdżających proponuję sprawdzić oferty PKP.
Np. Karnet wakacyjny, Wakacje Pierwsza Klasa!. Na dluższych trasach jest taniej niż przejazd ze zniżką.Last edited by Bombadil13; 2006-08-22, 09:10.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Dla dojeżdżających proponuję sprawdzić zniżki PKP.
Np. Karnet wakacyjny, Wakacje Pierwsza Klasa!. Na dluższych trasach jest taniej niż przejazd ze zniżką.
Za to drugi, faktycznie, niewielka różnica w cenie (wychodzi mi, że po zniżce pociągi większość z nas wyniosą właśnie ok. 50 zł w jedną stronę), zatem dzięki Bombadil, za przypomnienie o takich wakacyjnych atrakcjach, akurat na TEN Zlot (na ktory prawie wszyscy mają bardzo daleko) te bileciki pasują
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
(wychodzi mi, że po zniżce pociągi większość z nas wyniosą właśnie ok. 50 zł w jedną stronę)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZa to drugi, faktycznie,
jęsli komuś uda się dojechać w ciągu jednego dnia do Zwirzyńca i w ciągu innego jednego dnia wrócić do domu. To wykorzystal tylko dwa z trzech możliwych do darmowej jazdy dni i może jeszcze sobie pojechać darmo nad morze/zatokę na KoźlakiPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąSą jeszcze jakieś zniżki do rozdysponowania? Np. dwie?
No, dobra, ewentualnie Ci pomogę, zniżek było do rozdysponowania 20:
1. Art
2. Maggyk
3. MarcinKa
4. Aldach
5. Aldona
6. Ziomek2
7. Darek 99
8. Mark 33
9. Kot_z_cheshire
10. Kham
11. Adam16
12. Cyrkonia
13. Cyrkoniowy towarzysz
14. Rolek
15. Żąleną
16. Ktoś od Żą
To jeszcze 4 zniżki na 100% są
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąTo ja poproszę w takim razie dwa zwykłym kanałem (mam nadzieję, że odbiorę przed zlotem )
No, może dotrę w niedzielę po południu
Comment
-
Comment