Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Pytanie: czy Adamowi, Aldachoi, Aldonie i Ziomkowi mogę przesłać zniżki na jeden adres? Mielibyście pretekst do spotkania na piwieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Administracja w liczbie osób dwóch poszukuje miejsca w samochodzie w niedzielę w drodze ze Zwierzyńca do jakiegokolwiek większego miasta, skąd kursują pociągi do Opola, tak by o przyzwoitej porze, najlepiej jeszcze przed północą mogła połozyć się do swojego łóżka zlokalizowanego w tymże mieście wojewódzkim znanym ze wspaniałych festiwali i wielkich skandali na szczeblu samorządowymŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
I ja powoli zaczynam kombinowac jak tam dojechac i jak wrocic. To teraz ponad 1000 km w jedna strone ode mnie
Prawie pewne jest to, ze w niedziele wczesnym popoludniem bede musial byc w Lodzi, bo mozliwe, ze bede mial transport powrotny. Jedzie ktos wozem w kierunku Lodzi w niedziele, przed poludniem ?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplU mnie natomiast zrezygnowała osoba towarzysząca, zwolniło sie więc jedno miejsce na dwa noclegi. Jakby ktoś był chętny to będzie mi winien 16 zł
Miejsce jest w domku z pełnym zapleczem!Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAdministracja w liczbie osób dwóch poszukuje miejsca w samochodzie w niedzielę w drodze ze Zwierzyńca do jakiegokolwiek większego miasta, skąd kursują pociągi do Opola
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesTrochę nie po drodze do Opola, ale mam w ofercie np : Zamość, Lublin, Puławy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekebJa bardzo chętnie odkupię od Ciebie to miejsce!
Nawet teraz!
nr konta wysłałem na PWŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Zniżki c.d.
Póki co na liście są:
1. Art
2. Maggyk
3. MarcinKa
4. Aldach
5. Aldona
6. Ziomek2
7. Darek 99
8. Mark 33
9. Kot_z_cheshire
10. Kham
11. Adam16
12. Cyrkonia
13. Cyrkoniowy towarzysz
14. Rolek
15. Żąleną
16. Ktoś od Żą
Proszę o wysyłanie adresów na PW - narazie mam tylko od Darka99, Ziomka2, Rolka i Marka33, Poznań juz dostał zniżki, a Adam, Aldach i Ziomek niech uzgodnią, na czyj adres mam wysyłać.
Na Zlocie po 1,4 zł od łebka, niby mało, ale jak to pozbieram do kupy to ładnych parę piwek muszę za Was dać na poczcie
Comment
-
-
Jest jak widzę, 4 szt. zniżek do zagospodarowania , a Częstochowa właśnie taką delegację chce wysłać.. Jednak jeszcze nie wiemy, czy będziemy jechać pociągiem czy samochodem? Czy wstępnie dało by się zaklepać te zniżki, powiedzmy do jutra?fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Comment
-
-
powrót
dla ludków chcących powrócić komunikacją zbiorową w niedzielę do domu szykuje się zestaw nielada atrakcji
w optymalnym dla nas przypadku (jeśli PKSy kursują zgodnie ze znanymi nam planami) potrzebowalibyśmy podwózkę do Leżajska (ok. 60km) tak żeby zdążyć tam na 13.15 na połączenie do Łańcuta. ew. wyjechać ze Zwierzyńca PKSem o 7:42
i tak sobie myślę że osoby które zamierzają wracać samochodem w niedzielę zostaną niecnie wykorzystane do porozwożenia niektórych osób do okolicznych wiosek aby te mogły sensownie wrócić ze Zlotu do domu
mamy inny wariant z połączeniem PKSowym Zwierzyniec-Lublin, ale wtedy trzebaby na 9 rano zdążyć na przystanek (chyba że EMESa na tej trasie wykorzystamy, ale to w sumie nie daje nam za dużo dodatkowego czasu na Zlocie, a kłopot dla chłopaka dodatkowy)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment