Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaDo Leżajska mogę Was podrzucić (ok 50 km za Biłgorajem) tylko nie wiem czy w południe będę już "na chodzie"...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
mamy inny wariant
Comment
-
-
Art przesadza. Jest taki fajny, bezpośredni pociąg, odjazd 20.17 ze Zwierzyńca, o 6.38 rano byłby juz w Opolu, ale nie, we własnym łóżku zachciewa się spać
Jesli nie będę mogła wracać dopiero w poniedziałek, to własnie na ten pociąg zamierzam się załapać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaArt przesadza
Ja jesli dotre, to w niedziele baldym switem powinienm wyruszac z powrotem w kier. Lodzi, jesli nie chce wydawac majatku na podroz powrotna
Jak to zrobie, to jeszcze nie wiem. Z tego co widze, to ciezko sie wydostac z tego Zwierzynca.
Na dojazd daje sobie jednak wiecej czasu niz na powrotPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaArt przesadza. Jest taki fajny, bezpośredni pociąg, odjazd 20.17 ze Zwierzyńca, o 6.38 rano byłby juz w Opolu, ale nie, we własnym łóżku zachciewa się spać
Jesli nie będę mogła wracać dopiero w poniedziałek, to własnie na ten pociąg zamierzam się załapać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaArt przesadza. Jest taki fajny, bezpośredni pociąg, odjazd 20.17 ze Zwierzyńca, o 6.38 rano byłby juz w Opolu, ale nie, we własnym łóżku zachciewa się spać
Jesli nie będę mogła wracać dopiero w poniedziałek, to własnie na ten pociąg zamierzam się załapać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
KUr......, a ja w poniedziałek około 10:30 mam prezentować swoje bzdury na jakiejś konferencji ............ i to w jeszcze większej dziurze - takiej co nie ma na mapach.... grrrr.....
i na dodatek powinnam być w formie............... grrrr jeszcze bardziej............
Comment
-
-
Na zlot wybieram się ze stolicy samochodem mam 3 miejsca wolne. W piątek w drodze na zlot planuję wdepnąc do Janowa, a z powrotem w niedzielę na chwilę zawitać na chmielaki. Chętnych do wspólnej podróży zapraszam na PW.
Comment
-
-
Darekeb, ale czy Ty sobie zdajesz sprawę, że do domku "wypasionego" trafisz sam, bez osoby towarzyszącej?
I druga sprawa, 16,00 zł wpłaconych jako zaliczka za domek z umywalką Ci przepadnie...
Oddając 16,00 zł Kangurkowi wpłacasz zaliczkę za domek "wypasiony". Jednocześnie, jeśli dobrze rozumiem, rezygnujesz z jednego miejsca w domku z umywalką. O ile nie znajdziesz nikogo chętnego na Twoje "poprzednie" miejsce - Twoja pierwotna zaliczka przepadnie...Last edited by Małażonka; 2006-08-27, 19:05.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaProszę o wysyłanie adresów na PW - narazie mam tylko od Darka99, Ziomka2, Rolka i Marka33, Poznań juz dostał zniżki, a Adam, Aldach i Ziomek niech uzgodnią, na czyj adres mam wysyłać.
Czekam na adresy do środy wieczór, w czwartek idę na pocztę i wysyłam, nie zamierzam ganiać 30 razy z kopertami, to raz, a dwa, potem będzie biadolenie, że zniżka na czas nie doszła.
P.S. Częstochowa miała mi dać znać do dziś wieczór, czy biorą zniżki, czy nie - też nie mam odpowiedzi - ale może to jeszcze nie wieczór?
Comment
-
Comment