Żaden
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Po spotkaniu sekcji częstochowskiej, wczoraj wieczorem, na ławkach drewnianych, oraz konsupcji alkoholów różnorakich, zapadła decyzja o wyjeździe na zlot pociągiem. Cztery osoby. Prezes Arzy miał dać znać, bo ja wieczorem nie siedzę namiętnie na kompie . Ale ja piłem tylko piwo . Bieremy 4 zniżki, na adres Arzego, pewnie się dziś odezwie..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
mam doniesienie takowe iż jedzie do mnie jeszcze jedna porcja zniżek - zatem kto się nie załapał na listę u Pani Parasoliwolowej a potrzebuje zniżkę - proszę dać mię znać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia(...)Prezes Arzy miał dać znać, bo ja wieczorem nie siedzę namiętnie na kompie . Ale ja piłem tylko piwo . Bieremy 4 zniżki, na adres Arzego, pewnie się dziś odezwie..
Ja wczoraj też nie siedziałem przy kompie.
Dzisiaj o godz. 8.22 poszła wiadomość na PW do Marusi."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Zlot coraz bliżej, czas więc pomyslec o podróży - jak widać w tym temacie dyskusja się odbywa, w związku z tym mam pytanie - czy ktoś może wybiera się do Zwierzyńca tym pociągiem:
Wyjazd z Warszawy sensownym rankiem (z Białegostoku z przesiadką o 5.05 )
jeśli znalazłaby się jakaś ekipa byłbym skłonny się przyłączyć, jeśli nie pokombinuję z autobusami....
jeśli zajdzie potrzeba prosze o wydzielenie tematuKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
i jeszcze jedna prośba - czy znalazłoby się jakieś miejsce w samochodzie pędzacym w kierunku Warszawy bądź w kierunku Białegostoku w niedzielę około 11-12? jakby co poproszę na PWKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaŻadenbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
jeśli będę mieć jakieś logiczne połączenie do Warszawy to może i ja dołączę do wesołego pociągu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąJa bym z kolei się z Zyźkiem pisał na transport do Zwierzyńca w piątek wieczorem (18-19).
Zniżki poszły dla poniższych ludzi na adresy osób napisanych pogrubioną czcionką:
1. Aldach
2. Aldona
3. Ziomek2
4. Adam 16
5. Darek 99
6. Żąleną
7. Zyziek
8. Mark 33
9. Cyrkonia
10. Cyrkoniowy towarzysz
11. Rolek
12. Arzy 4 szt.
Nie mam adresu MarcinK'a, zatem powyższego proszę ewentualnie o zgłoszenie się po zniżkę do AdminaLast edited by Marusia; 2006-08-30, 09:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesMarcinKi nie ma teraz w kraju a na pewno jedzie pociągiem. Jakby można, proszę o rezerwację 1 szt. dla niego. Z góry dziękuję.
A e-prezes za zgłoszenie dostanie to co piłem tam gdzie byłem jak mnie zgłaszał.Last edited by MarcinKa; 2006-08-30, 11:50.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaChoinka z Krakowa mam bezpośrednio ale albo wyjazd o dzikiej porze albo przyjazd po ptokach. Czy będzie ktoś w Zwierzyńcu o 9.30 w piątek?
A e-prezes za zgłoszenie dostanie to co piłem tam gdzie byłem jak mnie zgłaszał.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamSzykuje się obsada na mniej więcej wagon. Poznań jedzie przez Wrocław, Warszawa dosiada się w Katowicach ( przynajmniej taką wersję znam ), Kraków po drodze. Jeżeli jeszcze Szczecin dobije do Poznania a Gdańsk do Warszawy to będzie naprawdę wesoły pociąg.
Comment
-
Comment