Zlot coraz bliżej, czas więc pomyslec o podróży - jak widać w tym temacie dyskusja się odbywa, w związku z tym mam pytanie - czy ktoś może wybiera się do Zwierzyńca tym pociągiem:
(...)
Wygląda na to, że i ja będę jego pasażerem.
Wyjazd z Gdańska 00:04, w Warszawie o 4:42 i trzy godziny czekania na tenże właśnie (odjazd 7:49)
Ufff... Chyba będę miał ten urlop.
Postaram się zjawić w Zwierzyńcu przed południem w piątek. Łysa-żona dojedzie wieczorkiem, może o 17:00. W niedzielę wieczorem spadam na chatę, chyba, że wcześniej kogoś trzeba będzie podwieźć na południe. Zaklepałem sobie też urlop na poniedziałek i wtorek, więc kogoś mogę przenocować w Biłgoraju.
We wtorek bladym świtem wiozę ojca do lekarza do Łodzi - co najmniej jedno miejsce mam wolne (jakby co).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
... Czy będzie ktoś w Zwierzyńcu o 9.30 w piątek?
...
Prawdopodobnie ja o tej mniej więcej porze dojadę.
Jak mi urlopu na piątek nie zablokują to wyjadę wieczorem w czwartek i na rano powinienem być na miejscu.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Ufff... Chyba będę miał ten urlop.
Postaram się zjawić w Zwierzyńcu przed południem w piątek. Łysa-żona dojedzie wieczorkiem, może o 17:00. W niedzielę wieczorem spadam na chatę, chyba, że wcześniej kogoś trzeba będzie podwieźć na południe. Zaklepałem sobie też urlop na poniedziałek i wtorek, więc kogoś mogę przenocować w Biłgoraju.
We wtorek bladym świtem wiozę ojca do lekarza do Łodzi - co najmniej jedno miejsce mam wolne (jakby co).
Pokićkało mi się...
Do Łodzi jadę w najbliższy wtorek 5.IX. więc to wolne miejsce nieaktualne.
A w związku z tym nie wiem czy w poniedziałek będę urlopował, spróbuję zarezerwować sobie urlop z możliwością, że zjawię się w pracy, jeśli impra dogaśnie w niedzielę.
Comment