Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Zamówiłem 1,5 metra drewna na ognisko za 150 złotych. Może być?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA ile to jest półtora metra drewna? Chyba dużo, bo duże ognisko w Boszkowie kosztowało 50 zł, ale myślę, że lepiej za dużo, niż za mało
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJakoś damy radę, skoro 4 knajpy po drodze
Comment
-
-
Pewnie starczyłby metr ale wolę żeby zostało . Co do cen to takie dostałem w nadleśnictwie - 50 złotych za pół metra i nie dyskutowałem z nimi. Być może w Boszkowie było pół metra drewna i starczyło. Nie wiem. A może są inne ceny, a może jest inflacja, a może działkuję się z panem leśniczym i winduję cenęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumI darujcie sobie narzekania bo dla mnie głównym celem Zlotu było/jest uhonorowanie dwustuletniego browaru i możliwość jego zwiedzenia a także miłe spędzenie czasu w okolicznościach przyrody.Last edited by JAckson; 2006-09-04, 13:04.MM961
4:-)
Comment
-
-
Ja jestem jak najbardziej za, ale to chyba kamyczek do ogródka ARTa - bo to chyba On jako szef Browaru jest władny takie pisemko wysmażyć.
Mogło by na tym piśmie być miejsce na własnoręczne podpisy (nickami) uczestniczących we zlocie, no i forma pisma powinna być chyba przypominająca dyplom.Last edited by iron; 2006-09-04, 13:19.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumO 14 w piątek przyjedzie piwo wraz z rollbarem na nasz Camping.
Będzie więc Janów oraz Zwierzyniec. Perła zasponsorowała:
1. Zwiedzanie oraz Degustację niepasteryzowanego podczas zwiedzania które odbędzie się w sobotę w dwóch turach. Pierwsza grupa godzina 11.00, druga grupa 12.00
2. Trzy beczki piwa na ognisko
3. Gadżety którymi będą KOSZULKI
I darujcie sobie narzekania bo dla mnie głównym celem Zlotu było/jest uhonorowanie dwustuletniego browaru i możliwość jego zwiedzenia a także miłe spędzenie czasu w okolicznościach przyrody.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCo do tego uhonorowania - może trza by coś im wręczyć, jakieś podziekowania za 200 lat działalności i życzyć kolejnych 200lat w formie jakiegoś pisma od browarbizu? Co Wy na to?
Acha jeżeli przypadkiem będziemy mówić do mediów to wspomnjcie o Perle jako sponsorze i o Zwierzu jako świetnymn browarze.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaPostanowiliśmy z Zythumem że Janowów zamówię 350l. Do tego dochodzą po 3 beczki od Perły i Ambera (Ambra?). Plus spróbubjemy dokupić kilka kegów od Perły.
Styknie? Bo to ostatni dzwonek...MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCo do tego uhonorowania - może trza by coś im wręczyć, jakieś podziekowania za 200 lat działalności i życzyć kolejnych 200lat w formie jakiegoś pisma od browarbizu? Co Wy na to?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTNa pewno będę miał dyplom za II miejsce dla karmelka w plebiscycie na piwo roku (nie zapomnę wziąć, nie zapomnę wziąć, nie zapomnę wziąć, nie zapomnę wziąć, nie zapomnę, nie zapomnę, nie zapomnę wziąć) , a dziękczynne pisemko przygotuję. Na którym myślę że w sobotę rano wszyscy obecni Zlotowicze ładnie się podpisząMM961
Comment
-
-
Kto się przyznaje do tej wpłaty?
"ARKADIUSZ *MLONEK (...)
Tytuł: PIWKO"
Ktoś o xywie Piwko??
Jeszcze fajniejszy tytuł wpłaty:
"Tytuł: MAGGYK, ART [UND] NACZELNIK [GMBH]
ZLOTEN DRAJFACH SKLADKEN CZYLI JANUFF RAZY TRZY NA KAJMANACH"
Co na to FCJP??
Comment
-
-
Ciekawe kto to ten Mlonek Pewnie jakiś niesamowicie fajny gość
TO JA OCZYWIŚCIETo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment