Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumCiekawe kto to ten Mlonek Pewnie jakiś niesamowicie fajny gość
TO JA OCZYWIŚCIE
Odnotowałem na dziś na koncie 40% wartości oczekiwanych wpłat (chyba się w księgowości zatrudnię ).
Proszę o jak najszybsze wysyłanie pieniędzy!!
W czwartek chciałbym wypłacić całą kwotę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironArciku, ja jeszcze ponowię moją propozycję, by to pisemko było trochę "ozdobne", by jeśli będzie taka wola adresata, mógł je sobie powiesić w gabinecie na ścianie.Last edited by ART; 2006-09-04, 14:11. Powód: ekhrm przperaszam za moje nieodpowiedzialne szczeniackie zachowanie na Forumie ;)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTK. a za kogo Ty mnie masz! Ty Moczu Ty! Będzie tak ozdobne że hEj!
To się cieszęLast edited by iron; 2006-09-04, 14:16.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaŻą jak zwykle zdecydowany, zniżki chce, ale pojechałby autem
Zniżki poszły dla poniższych ludzi na adresy osób napisanych pogrubioną czcionką:
9. Cyrkonia
10. Cyrkoniowy towarzysz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaDobra mam Cię...
Odnotowałem na dziś na koncie 40% wartości oczekiwanych wpłat (chyba się w księgowości zatrudnię ).
Comment
-
-
Pytanie z ostatniej chwili...
Ludzie kochane, kto ma i może wziąć ze sobą jakiegoś sprzęta grającego (najlepiej kaseta + CD)?
Przypominam, że Krzysia zabraknie, więc i wodzireja nie będzie....
I druga sprawa - pamiętajcie o szkle!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąZyziek miał dziś posłać składkę za nas dwóch, ale nie coś nie doszedł mój mail z namiarami. Więc jutro rano pójdzie przelew, mam nadzieję, że nie za późno.
Bo-ponieważ inaczej może cosik im się źle sksięgować i będzie afera, że płaciłem a nie ma mnie na liście..
Comment
-
-
Zniżki dotarły - dzięki.
Pieniążki poleciały.
Wszystko przebiega według palnu.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaPytanie z ostatniej chwili...
Ludzie kochane, kto ma i może wziąć ze sobą jakiegoś sprzęta grającego (najlepiej kaseta + CD)?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33
TAK TRZYMAĆ"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment