OK, Setowie awansują noclegowo
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
W pośpiechu przeczytałam po łebkach, bo tak się cieszę!!!!!
Wchodzę w każdy domek, z każdym, byle z toaletą i bierzącą wodą!!!!!
Dzięki Szanowna Rado. Awans mieszkaniowy przyjmuję z niepochamowaną radościąSorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumW tamtym roku trochę pokopaliśmy
A Jarek lat 12 to nawet do kosza trafił.Last edited by dkrasnodebski; 2006-09-05, 15:09.
Comment
-
-
Najgorszy załam to fakt, że od wczoraj nie mogę dodzwonić się do Wiktora (Janowskie), na maile też nie opowiada, a muszę zamówić piwo i spytać co Roll Barem.
Najważniejsze, że będzie H2O i WC w domku. Po co nam Janów
Żartowałam.Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
MAM, MAM, MAM!!
Dodzwoniłam się do Wiktora!! Zamówiłam 6 beczek 50l i najważniejsze, że udało się załatwić Roll Bar!!
Wszystko przyjedzie na miejsce po 13.00 w piątek.
I jeszcze jedno:
W SOBOTĘ PPRZYJEDZIE DO NAS WIKTOR!!!
Taka radość, że nie wiem co
Naprawdę zasłużyłam na ten domek z fuul opcjąSorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łysa(...) Wystarczy widok na morze
Na morzu aktualnie jest duży sztorm, proponuję spokojniejszy akwen jakim jest Zatoka Gdańska, tam tylko wieje w porywach do 7-8 Boforta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2ale czy będzie kompakt CD bo mam ciekawą muzyke ?!Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pamiętajcie, że my mieszkamy kilkanaście km od Zwierzyńca, więc zawsze możemy skoczyć do domu. Jeśli zajdzie potrzeba. Sprzęt grajacy mamy. Może nam będzie łatwiej niż komuś z drugiego końca Polski?Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiWarszawiaki co jadą pociągiem a nie mają zniżek mogą to zmienić. Posiadam kilka zniżek.
Mój numer dla zainteresowanych: 501 534 588
ps.
Pod ten numer ciągle można wysyłać sms o treści CIPKIŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment