Co do tych zniżek właśnie, to nie wiem czy to błąd kasjerki w kasie w Opolu czy co, ale my kupiliśmy bilety ze zniżką 50% i takie zniżki posiada dkrasnodebski
Podejrzewam niezmienione oprogramowanie. Obawiam się jednocześnie, że w Warszawie oprogramowanie zostało już zmienione...
A, zresztą się nie znam!!!
Jeśli zajdzie potrzeba. Sprzęt grajacy mamy. Może nam będzie łatwiej niż komuś z drugiego końca Polski?
Się nie martw, już ileśtam postów wcześniej Małażonka i Naczelnik pytali o bumboxy - biorę ja i Arno. Ja tak czy owak wezmę - przecież tak całą noc w pociągu bez muzyki nie da rady
Się nie martw, już ileśtam postów wcześniej Małażonka i Naczelnik pytali o bumboxy - biorę ja i Arno. Ja tak czy owak wezmę - przecież tak całą noc w pociągu bez muzyki nie da rady
OK. ale jeśli przyjdzie Wam coś do głowy.... albo jeśli w podróży okaż(rz)e się, że czegoś zapomnieliście to dajcie znać (tel. 691 22 00 50) Z Biłgoraja wyjeżdżam ok. 16.00 - czyli 16.20 jestem na miejscu
Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Właśnie ......... to w jakiej kolejności dobijamy do pociągu?
Ja dołącze około 5:00 w Rzeszowie - bardzo proszę o zarezerwowanie jakiegoś siedziska dla mnie
Jeszcze nie dojechaliśmy do Zwierzyńca, więc moje pytanie pewnie wyda się głupawe..... ale.....
troszkę myślę jakby tu w niedzielę normalnie wydostać się ze Zwierzyńca do Lublina......
mi zależy zeby zdążyć na pociąg z Lublina do Warszawy na 14:20....
znalazłam coś takiego http://www.supertrans.pl/page2.html
może gdyby było więcej chętnych to można by zamówić taki busik, co?
Tak jeszcze mi się przypomniało - nie zapomnijcie o akcji "bilet komunikacji miejskiej dla kolegi Warsika", który również w tym roku zorganizował nam część zniżek kolejowych. jego zdrowie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
Jeszcze nie dojechaliśmy do Zwierzyńca, więc moje pytanie pewnie wyda się głupawe..... ale.....
troszkę myślę jakby tu w niedzielę normalnie wydostać się ze Zwierzyńca do Lublina......
mi zależy zeby zdążyć na pociąg z Lublina do Warszawy na 14:20....
znalazłam coś takiego http://www.supertrans.pl/page2.html
może gdyby było więcej chętnych to można by zamówić taki busik, co?
My prawdopodobnie jedziemy PKSem o 9.00 z hakiem do Lublina - w Lublinie musimy być przed 13.00, bo o 13.05 mamy pociąg. Gdyby nam sie udało zdążyć na ten pociąg bylibyśmy zainteresowani Twoją propozycją - zawsze to dłuższy sen.
uprzejmie donoszę że plakat ozdobny pod roboczym tytułem "Dziękujemy Roztoczu za tegoroczne plony" został ok. 3 rano naniesiony na papier czerpany. Został wyrażony pogląd że jeśli nie nastąpni utrata pamięci przez admina to wiekopomne dzieło dotrze do Zwierzyńca w czasie VWZFB
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
ja bym była raczej za 3 wagonami
3 wagony to będzie wszystko, co będziemy mieli od Rzeszowa. Chyba, że po wakacjach coś się zmieniło i będzie jeszcze mniej...
Uważaj jak będziesz się dosiadać. Nie wskakuj tak od razu do pociągu z Wrocławia. Reszta pociągu jedzie 4:57 do Przemyśla, a nasza resztka czeka do 5:14 na diesla i toczy się dalej, zatrzymując się w każdym zadupiu.
Uważaj jak będziesz się dosiadać. Nie wskakuj tak od razu do pociągu z Wrocławia. Reszta pociągu jedzie 4:57 do Przemyśla, a nasza resztka czeka do 5:14 na diesla i toczy się dalej, zatrzymując się w każdym zadupiu.
Może jeszcze będę w stanie coś zobaczyć
Na jasność umysłu mojego towarzystwa to chyba raczej liczyć nie mogę....
W razie czego proszę o dawanie sygnałów świetlnych !!!!!!
Comment