Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkoniatroszkę myślę jakby tu w niedzielę normalnie wydostać się ze Zwierzyńca do Lublina......Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ŁysaNajłatwiej dojechać do Biłgoraja Busem - ok 4 zł - 20 min. jazdy, a potem z Biłgoraja do Lublina - 9 zł 1h30 min. jazdy. Wszystko na tym samym przystanku. Busy odjeżdżają kilak razy na godzinę - czyli b. czesto - nawet w niedzielę. Z Biłgoraja kursują też autobusy do Warszawy - ok 35 zł - 6 godzin jazdy. Dajcie znać jeśli trzeba sprwdzić jakąś roz(s)piskę.
P.S. czy w Lublinie dworzec PKS i PKP są blisko siebie? dawno temu byłam w Lublinie i nie pamiętam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy3 wagony to będzie wszystko, co będziemy mieli od Rzeszowa. Chyba, że po wakacjach coś się zmieniło i będzie jeszcze mniej...
Uważaj jak będziesz się dosiadać. Nie wskakuj tak od razu do pociągu z Wrocławia. Reszta pociągu jedzie 4:57 do Przemyśla, a nasza resztka czeka do 5:14 na diesla i toczy się dalej, zatrzymując się w każdym zadupiu.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaP.S. czy w Lublinie dworzec PKS i PKP są blisko siebie? dawno temu byłam w Lublinie i nie pamiętam
Sprawdzę wszystkie połączenia. Jutro dam znać.Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyChciałem namawiać na 1 klasę, co by w miarę wygodnie dojechać do Zwierzyńca zamiast cierpieć 12 godzin siedzenia na małym i twardym siedzonku w 2 klasie, ale po sprawdzeniu rozkładu zobaczyłem, że w Rzeszowie trzeba by się o 4.46 przesiadać do dwójki, bo jedynka do Zwierzyńca nie jedzie.
Łysa z Roztocza
P.S. Ale szanujemy Cię.Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyChciałem namawiać na 1 klasę,
wygoda czy starość?
ja tam wolę 2 klasą ......... przynajmniej czasy studenckie się przypominają
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaTo ja bym bardzo prosiła o sprawdzenie jakiegoś takiego połączenia - tak żeby na 14:20 dotrzeć do LUblina- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyChciałem namawiać na 1 klasę, co by w miarę wygodnie dojechać do Zwierzyńca zamiast cierpieć 12 godzin siedzenia na małym i twardym siedzonku w 2 klasie, ale po sprawdzeniu rozkładu zobaczyłem, że w Rzeszowie trzeba by się o 4.46 przesiadać do dwójki, bo jedynka do Zwierzyńca nie jedzie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTi na 13:00
Sprawdzę wszystkie możliwe warianty na niedzielę. Może komuś jeszcze się przyda.
P.S. Fajnie jak Sety nie ma w domu... Przynajmniej mam okazję się wypowiedzieć na forumSorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łysa(Jutro) zadzieram kiece i lece.
Sprawdzę wszystkie możliwe warianty na niedzielę. Może komuś jeszcze się przyda.
P.S. Fajnie jak Sety nie ma w domu... Przynajmniej mam okazję się wypowiedzieć na forum
z góry pięknie dziękuję- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtyle że zniżki są tylko na 2. klasę...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment