Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJa rozumiem rzecz jasna ,że jako zrezygnujący i nic nie płacący wcześniej trafiam do opcji dla Spartan/Twardzieli.E tam sumie mogę spać pod gołym niebem jak Naczelnik czy Warko-strong z pontonu
Wypraszam sobie zostanie kurduplem(2 cm mi zabrakło cholera)
Podpisano: Mikrokurdupel
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie chcesz być piękna?
Comment
-
-
Cyrkonia!!! Małych, pięknych to nawet szczudła nie zepsują
Ot, to chyba własciwe myślenie...Coś jak pozytywne afirmacje z rańca (tylko nie działaja w chwli spojrzenia w lustro zaraz (dłużej też) po wstaniu..Możesz mi wierzyc).Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
-
Słuchajcie!
Wg moich ostatnich obliczeń po zakupie piwa (Zwierza i Janowa) oraz drewna zostanie do oddania po 3,24zł na głowę. I pytanie - czy to ma sens?
Proponuję, że jadąc na zlot wstąpiłbym w Biłgoraju do jakiejś hurtowni i spróbowałbym kupić parę rzeczy, które uprzyjemniły by nam pobyt w Echu np.
- 68 sztuk wody mineralnej na drugi dzień
- ok. 30kg ziemniaków do pieczenia
- ok. 50 chlebów krojonych
- ewentualnie jakieś musztardy na miejscu.
Kiełbasek nie kupię bo:
a) nie każdy je mięso
b) nie każdy lubi taką jak ja
c) taki drobiazg - nie starczy kasy
Czyli mięcho we własnym zakresie.
Prawda, że się zgadzacie na wszystko?? Bo mało czasu na dyskusje...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaSłuchajcie!
- 68 sztuk wody mineralnej na drugi dzień
Ja byłbym za ziemniaczkami i chlebem,no dobra wody troszkę też w końcu są drajwerzy
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Seta po prostu kup to na co wpadniesz. NIe ma czasu na dyskusje a i tak będzie 75 opcji bo każdy będzie chciał co innego.
Ja na przykład chciałbym ziemniaczki i chlebyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Hmm, ja się zgadzam, zresztą za późno żeby nad tym debatować. Ewentualnie możnaby zmniejszyć ilość ziemniaków, czy tam wody i za to kupić czosnku troszkę - z doświadczenia wiem, że na takich impezach wiekszość wykazuje duży slinotok na widok tegoż
Ale szczerze mówiąc pozostawiam to do twojego uznania, bo czasu mało, a nie ma to aż takiego znaczenia.
Jeju już się nie mogę doczekaćLast edited by Maggyk; 2006-09-06, 12:06.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumPierwotnie miało być 60 gadżetów ale udało się pulę powiększyć do 80. Tak więc zgodnie z wcześniejszymi postanowieniami pierwsze 80 osób z listy dostanie koszulki. Tylko nie złościcie się na mnie jak Wam rozmiar nie będzie pasował. Sam mam nadzieję, że nie są to koszulki... na materiały biurowe
A taka za mała koszulka to samo szczęście - trwalsza jest (bo człowiek z niej nie korzysta), a jak za duża - cóż zawsze przytyćLast edited by Maggyk; 2006-09-06, 12:13.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment