Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyOwszem, przekazałem Koledze Paprykarzowi miejscówkę; ja zaś przyjadę na miejsce Pogoniarza (chyba, że w ogóle nie przyjadę, co jest mało prawdopodobne, ale nie można takiej ewentualności wykluczyć...). Trochę zamętu narobiłem, za co przepraszam.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentCzy ktoś z wawy zabiera się do Zwierzyńca w piątek porannym pośpiesznym?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Simonjeśli ktoś będzie w piątek jechać na zlot:
- samochodem, przez Lublin i ma w bagażniku około 60 kg miejsca
to:
- proszę o pilną informację na priv !
...kwestia odebrania pewnej przesyłki z Lublina
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka- + opcjonalnie 4,00 zł za pościel
Czy "pościel" oznacza tylko prześcieradło i poszewkę na koc?
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSimon, napisz lepiej otwarcie, o co chodzi, to szybciej chętni się znajdą, nie licz na domyślnośćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Za 13h wsiadam do pociagu.
CIesze sie, i nie ciesze jednoczesnie 9 h do Wroclawia w pociagu, opzniej jeszcze raz tyle( a nawet lepiej), to blisko doba spedzona w pociagach. Rzeznia, ale wiem, ze bedzie warto
Zawsze warto
Nie wiem jeszcze jak, ale mam zamiar kimnac w pociagu do Zwierza ...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSimon, napisz lepiej otwarcie, o co chodzi, to szybciej chętni się znajdą, nie licz na domyślność
Mogę cordobą jechać przez Lublin. Najwyżej sopista "to coś" wziąłby na kolanaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikNie wiem jeszcze jak, ale mam zamiar kimnac w pociagu do Zwierza ...
A jutro ostatnia szansa na dotarcie zniżek do mojej skrzynki. Bo jeszcze ich brak
Ech, ta Poczta.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ech, ta Poczta.
Wiem, ze to ci humoru nie poprawi, ale moze ktos inny sie posmieje.
Polecony z Wroclawia wyslany pod Lodz szedl 6 dni
Polakom gratulejmy Poczty PolskiejPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ja tam podróż będę miał krótszą ale też zamierzam przykimać
A jutro ostatnia szansa na dotarcie zniżek do mojej skrzynki. Bo jeszcze ich brak
Ech, ta Poczta.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykDziś o godzinie 00.49 przejeżdzamy przez Katowice - zawsze możemy Ci przez okno wyrzucić, jak nas dobudziszBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Moje nocne dotarcie do Katowic z Chorzowa możliwe tylko taksówkami. To ja już wolę zapłacić normalmy biletŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment