Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
jeszcze tylko z grubsza licząc 180 minut do wyjazduuuuuuuuuuuuuuuuuuu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjeszcze tylko z grubsza licząc 180 minut do wyjazduuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Masz błąd w podpisie - faktycznie będziesz nieobecny w nocy z środy na niedzielę, ale zanim dojdziesz do siebie troche minie, wię stawiam, że nawet nioc ta może być z środy na wtorekLast edited by Maggyk; 2006-09-06, 19:11.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJak wolisz, ale czy nie fajnie byłoby nas ujrzeć dzień wczesniej choć na chwilę. To jest bezcenneBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentCzy ktoś z wawy zabiera się do Zwierzyńca w piątek porannym pośpiesznym?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
może przejął zwolnione miejsce przyjemniaczku
tzn. miało być: może niech przejmie zwolnione miejsce, jeśli takie jeszcze istnieje- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jakoś ja o tym nic nie wiem, Arciku.
Zythum również....
Ale może rzeczywiście istnieje ktoś (niech się ujawni), który scedował swoje miejsce na Docenta. Jeśli nie - to przykro mi, ale wg mnie w atrakcjach zlotowych Docent uczestniczyć nie powinien....
Byłoby to nie w porządku w stosunku do osób, które trzy miesiące temu decydowały się przyjechać i wpłacały zaliczki. Byłoby to również nie w porządku w stosunku do Organizatorów (Zythuma i Sety), którzy organizowali przyjemności zlotowe na określoną liczbę osób.
Popraw mnie, jeśli się mylę...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A jutro ostatnia szansa na dotarcie zniżek do mojej skrzynki. Bo jeszcze ich brak
Ech, ta Poczta.
Było wczoraj pisać, to bym dziś kolejne priorytetem wysłała, to były 4 zniżki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo nie żartuj??? Do wszystkich doszły
Było wczoraj pisać, to bym dziś kolejne priorytetem wysłała, to były 4 zniżkiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka(...)
Ale może rzeczywiście istnieje ktoś (niech się ujawni), który scedował swoje miejsce na Docenta. Jeśli nie - to przykro mi, ale wg mnie w atrakcjach zlotowych Docent uczestniczyć nie powinien....
Byłoby to nie w porządku w stosunku do osób, które trzy miesiące temu decydowały się przyjechać i wpłacały zaliczki. Byłoby to również nie w porządku w stosunku do Organizatorów (Zythuma i Sety), którzy organizowali przyjemności zlotowe na określoną liczbę osób(...)
Wczoraj odezwał się do mnie jeden Forumowicz z pytaniem, czy ma szansę uczestniczyć jeszcze w Zlocie. Ponieważ nie jestem organizatorem - skierowałam Go do Zythuma i Sety, by z Nimi uzgodnił, czy jeszcze może być pełnoprawnym Zlotowiczem. W przypadku pozytywnej odpowiedzi - noclegi udałoby się Mu zapewnić...
Nie wiem, czy się z Nimi kontaktował, ale do mnie już nie odpisał... Podejrzewam, że w końcu zrezygnował.
I jak taka osoba ma się czuć - On zrezygnował, a inny forumowicz nie pytając nikogo przyjeżdża i bierze udział we wszystkich atrakcjach zlotowych????
Nie powiem, że w sobotę doszły mnie słuchy, że Docent ma takie plany. Zamierzał zadzwonić do "naszego" ośrodka, wynająć sobie miejsce noclegowe i po prostu przyjechać. W ową sobotę, widziałam się z Docentem u Żą, jednak ani razu bezpośrednio nie zostałam poinformowana o Jego planach... Delikatnie napomniałam Mu nawet, że jeśli zamierza przyjechać, to dobrze byłoby się skontaktować z kimkolwiek z organizatorów, na co dowiedziałam się, że najpierw porozmawia z właścicielką ośrodka. Rozumiem, że rozmawiał i w tej zawoalowanej formie:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentCzy ktoś z wawy zabiera się do Zwierzyńca w piątek porannym pośpiesznym?
Dla mnie to jest niesmaczne!Last edited by Małażonka; 2006-09-06, 20:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaJeszcze jedno nie daje mi spokoju...
Wczoraj odezwał się do mnie jeden Forumowicz z pytaniem, czy ma szansę uczestniczyć jeszcze w Zlocie. Ponieważ nie jestem organizatorem - skierowałam Go do Zythuma i Sety, by z Nimi uzgodnił, czy jeszcze może być pełnoprawnym Zlotowiczem. W przypadku pozytywnej odpowiedzi - noclegi udałoby się Mu zapewnić...
Nie wiem, czy się z Nimi kontaktował, ale do mnie już nie odpisał... Podejrzewam, że w końcu zrezygnował.
I jak taka osoba ma się czuć - On zrezygnował, a inny forumowicz nie pytając nikogo przyjeżdża i bierze udział we wszystkich atrakcjach zlotowych????
Nie powiem, że w sobotę doszły mnie słuchy, że Docent ma takie plany. Zamierzał zadzwonić do "naszego" ośrodka, wynająć sobie miejsce noclegowe i po prostu przyjechać. W ową sobotę, widziałam się z Docentem u Żą, jednak ani razu bezpośrednio nie zostałam poinformowana o Jego planach... Delikatnie napomniałam Mu nawet, że jeśli zamierza przyjechać, to dobrze byłoby się skontaktować z kimkolwiek z organizatorów, na co dowiedziałam się, że najpierw porozmawia z właścicielką ośrodka. Rozumiem, że rozmawiał i w tej zawoalowanej formie:
informuje wszystkich, że przyjeżdża....
Dla mnie to jest niesmaczne!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumChłopaki proponuję na grę w piłkę weźcie też koszulki swoich klubów. Oj będzie się działoCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment