Ależ skąd,,,Ja co prawda nie w pracy, ale na zlocie też nie..Ty to przynajmniej masz perspektywę
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setai tylko ja jeszcze siedzę w pracy??Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Po małych problemach samochodowo warsztatowych właśnie wyjeżdżam.Do zobaczenia na zlocie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Tylko patrzyć jak pojawi się kierowca, więc do zobaczyska na ZlocieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ale się dzień ciągnie...
Jeszcze godzinka w pracy, potem kurs po piwo, potem zebranie ekipy, potem do domu, potem do samochodu...
Planuję wyjazd 16:30
Do zobaczenia na miejscu
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Po pierwsze JAckson - cycki se usmaż Zawsze musisz być pierwszy???
Po wtóre i kolejne - jakoś tu dziwnie - ciepło w domu, nie ma ogniska, nikt znajomy się nie kręci... Dobrze, że piwo jeszcze jest
Było okropecznie fajnie. Dzięki wszystkim za dobrą zabawę, a Ci, którzy nie dotarli, niech żałują.
A!!! Zythum - doszliśmy do wniosku, że jesteś naszym ulubionym kierownikiem"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Cholera, ale badziewny ten Zlot był w tym roku
Już nie mogę doczekać się relacji Marcina_Wc- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTCholera, ale badziewny ten Zlot był w tym roku
Już nie mogę doczekać się relacji Marcina_WcBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment