2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gwiazda
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.07
    • 400

W związku z tym, że Bury jest mądry ;P i wszystko umie ładnie ubrać w słowa, zgadzam się z nim w całej rozciągłości postu - szczególnie w części o transporcie . Z drugiej jednak strony muszę zadbać, aby do mnie należało ostatnie słowo, więc muszę jeszcze dodać, co następuje:
    dzięksy dla Fteo i JAcksona - za to, że są,
    Łysej - za podejście do ludzi,
    Secie - szczególnie za znalezienie plusów robienia dużego cienia
    Justi - za ratowanie honoru płci,
    Ziomka i Anda69 - za smakości,
    Darka99 - za odkrycie w sobie Białego Zwierza w Zwierzyńcu i poważne rozmowy na delikatne tematy,
    Adminom - za adminowanie,
    Sopiście - za ślepe kupony
    i dla wszystkich, których pominęliśmy po wypiciu Janowa z PETa
    Aha, i dla owada, dzięki któremu mam jedną nóżkę bardziej...
    "Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

• ierzy
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2004.07
      • 30

Nie no nuda nuda . Mój pierwszy zlot i taka wiocha .. nic się nie dzieje - Tylko zdjęcia w aparacie mówią coś innego Dziękuję wszystkim bez wyjątku za zabawę!

Comment

• Seta
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.10
        • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta
        (...)Ale do rzeczy. Dzięki (...) wszystkim innym za (...) pełną lodówkę piwa i inne rzeczy, których w większości nie pamiętam...

Comment

• Piecia
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.02
          • 3312

DZIĘKUJĘ - wszystkim za wszystko - dochodze do siebie - do zobaczenia na kolejnym Wielkim Nudnym Zlocie!!

więcej napisze jak będę miał siłę....
          Koniec i bomba,
          Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• adam16
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2001.02
            • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ierzy
            Nie no nuda nuda . Mój pierwszy zlot i taka wiocha .. nic się nie dzieje - Tylko zdjęcia w aparacie mówią coś innego ...
            Te fotki to tylko pozory - pewnie wszystkie były pozowane
            Browar Hajduki.
            adam16@browar.biz
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Łysa
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2006.08
              • 73

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
              Te fotki to tylko pozory - pewnie wszystkie były pozowane
              Jak przez mgłę coś sobie przypominam. Zdaje się, że pamiętam jak dałam się namówić na pozowanie do zdjęcia tańcząc na balustradzie domku.
              Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię

Comment

• darek99
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.04
                • 2147

Wielkie podziękowania dla organizatorów zlotu , browarowi Zwierzyniec za zwiedzanie i sponsoring, wszystkim uczestnikom za niesamowitą zabawę, spodziewałem się że będzie fajnie i tak właśnie było , już dawno tak się nie uśmiałem.
                Z tym białym misiem sprawa się rypła, prawie przez pięć lat bytności na forum udało mi się trzymać to w tajemnicy ale to prawda, biały miś to ja
                Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                Epikur z Samos.

Comment

• Pogoniarz
                  † 1971-2015 Piwosz w Raju
                  • 2003.02
                  • 7971

Ja na razie nie będę nikomu dziękował Po prostu jestem już od godzinki w domu i jakoś tak dziwnie jest.Nie trzeba iść spać w opakowaniu i woda ciepła non-stop Reszta wrażeń pewnie jutro i pewnie pojutrze.

Prawie jak Piwo
                  SZCZECIN

Comment

• JAckson
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    🍼🍼
                    • 2004.05
                    • 6123

A ja nareszcie w pracy i nie muszę już pić tego piwa, co to w żadnej reklamie telewizyjnej go nie ma. W dodatku w browarze zmuszali do picia niepasteryzowanego, a nawet prosto z takiej wielkij beki. Bek tych było od cholery i jeszcze zimno na dodatek.

A teraz czas na ściemnianie:

Jazda była niesamowita.
                    Ukłony dla organizatorów, współorganizatorów, organizatorów wspomagających i sponsorów czyli dla tych wszystkich Zythumów, Ironów, Setów, Zwierzyńców, Pereł i innych Janowów oraz amberowskich Simonów.

Współspaczom domkowym za w miarę przyzwoite zachowywanie się. (Seta - Ty chrapałeś, ale w granicach przyzwoitości).
                    Wucetowi za różne pokazy w tym taneczno-wokalne i inne. (się trochę nagrało na komórkę - na szczęście w marnej jakości).

Darkowi za połamanie Naczelnika w drugiej rundzie oraz inne czyny.

Sobotnim współposiłkowcom (Burym Setom) za gadki i inne wpadki. Usmażcie sobie pierogi.

Uczestnikom meczu za ostrą jazdę na krawędzi czerwonej kartki i 5 metrowe wślizgi. Kolegom z druzyny za zwycięstwo

Gwieździe wielkie dzięki za telefoniczne namiary na browar w Jędrzejowie oraz zaproszenie do siebie

Komu by tu jeszcze podziękować.... Kto się czuje niedoceniony w tym poście niech mi wyśle PW to go dopiszę.

Do następnego zlotu

PS Mam sporo zdjęć, ale raczej na jakiś FTP z hasłem się nadają
                    MM961
                    4:-)

Comment

• Marusia
                      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Było tak koszmarnie nudno, że zostałam aż do wczoraj. Piwo było niedobre i za dużo, Zythum nie miał pieczątki, umywalka była za mała, Łukasz śpiewał ciągle o Barabaszu, Jasiu Piwosz znowu nas poił ajerkoniakiem i porterówką, znowu zwiedzanie browaru, wyjarałam 5 paczek fajek, po prostu BEZNADZIEJA.

Dziękuję więc wszystkim, że się tak wynudziłam, nuda to chyba jakieś moje hobby, bo chętnie ponudziąłbymsię z Wami jeszcze, więc z niecierpliwością czekam na kolejny, jeszcze bardziej beznadziejny Zlot
                      www.warsztatpiwowarski.pl
                      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Małażonka
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 4602

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                        (...)Jasiu Piwosz znowu nas poił ajerkoniakiem i porterówką(...)
                        No, właśnie - chciałam publicznie przyznać Jasiowi Piwoszowi żółtą kartkę za ajerkoniakówkę i porterówkę. Mówił, że ma; mówił, że da - i nie dał!!!!

Comment

• Pogoniarz
                          † 1971-2015 Piwosz w Raju
                          • 2003.02
                          • 7971

Ja widziałem zlot swoimi mętnymi oczkami tak:
                          -w obie strony Kangur i ja przejechaliśmy prawie 1700 km,po naszych "wspaniałych" polskich drogach i mam już 100% rozeznanie w jakim są stanie(szczególnie te polne lokalne )
                          -na zlocie ożłopałem się Janowa(pszepyszny),oraz Perły(smaczniutkiej) w sumie diabli wiedząc skąd ona była faktycznie, ale to nie ważne do tego Ambera.
                          -spotkałem znajome piwne ryjki,oraz poznałem nowe
                          -Ziomek mój współtowarzysz niedoli w domku(nazwanego przeze mnie wytrzeźwiałką-z powodu panujących tam arktycznych temperatur) tłumaczył mi sprawy podziału Śląska...oraz różnych innych wywodów na tematy wszelakie
                          -byliśmy z Marcinką na grzybach,które właśnie się suszą(może coś uda się uratować)
                          - wyruszyliśmy z Piecią na meczu Sokoła i atmosfera była niesamowita(później dołączyło jeszcze kilka twarzyczek.)
                          -zobaczyłem jak Łysa tańcuje
                          -mogłem osikać domek Adminostwa
                          -posłuchać jak grają Łukasz i Jarek lat 12,nawet pośpiewać
                          -Zobaczyć na własne oczy II ustawkę Jarka lat 12 z Naczelnikiem i stwierdzić "zgon" tego drugiego.
                          -powymieniać się różniastymi piwami
                          -napić się porterówki i ajerka
                          -mogłem spać po kilka godzin dziennie,budzić się dalej atakować piwko wśród licznej ekipy.
                          -mogłem zobaczyć piękną bramkę strzeloną przez Zuthuma(szkoda,że to akurat był swojak ,ale to nie ważne
                          -oj było tego dużo,śmiechu było co niemiara
                          Tylko szkoda,że nie było Westy,bo to już nie było takie pełne,jak często napełniany mój kufel.
                          Pewnie jeszcze sobie coś przypomnę.
                          Last edited by Pogoniarz; 2006-09-12, 12:21.

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• Maggyk
                            Szara Adminiscjencja
                            🍼
                            • 2004.05
                            • 5617

Mimo beznadziejności - zlot uważam za udany. Nie będę wymieniać zasług każdego z osobna, bo mi się nie chcę, a poza tym do świetności tego zlotu przyczynił się każdy z Was i za to Wam dziękuję.
                            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                            Piwo domowe -
                            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• mark33
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2005.04
                              • 3283

Podobno wróciłem już ze zlotu, podobno jestem w pracy, ale jakoś tego nie czuję
                              W ogóle nic nie czuję. Zlot się przeciągnął od czwartku do wtorku
                              Dziękuję wszystkim za pyszną zabawę, kosmiczne ilości Janowa, Zwierzyńca i Perły.
                              Browarowi za zwiedzanie i gifty i piwo. Napiszę coś więcej jak oglądnę zdjęcia i odpocznę.

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23929

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
                                No, właśnie - chciałam publicznie przyznać Jasiowi Piwoszowi żółtą kartkę za ajerkoniakówkę i porterówkę. Mówił, że ma; mówił, że da - i nie dał!!!!
                                ale to nam nie preszkadzało Ajerkoniak wszak posłużył Zbysi do realizacji szatańskiego planu pod roboczym tytułem "bukake v2.0"
                                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X