Przed chwileczką po długiej drodze powróciłem ze złotu. Jak dojdę do siebie opiszę wrażenia z moich wizyt w browarach i krajach które odwiedziłem. A na razie chciałbym serdecznie podziękować wszystkim za wspaniałą zabawę z wami. Wasze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Odespałem już sobie, dziękować będę później, jak już jakiś wierszyk wymyślę...
Ok - wierszyków nie będzie, bo mi się nie wymyśliły
Dziękuję przede wszystkim wszystkim, którzy maczali swoje długie w organizacji WZlotu.
Pisałem wcześniej - wszystko cacy , czyli w dechę
Oprowadzającym po browarze serdecznie dziękuję za odp. na wszystkie pytania. Takie wycieczki pamięta się długo.
Wszystkim "wymieniającym"piwa - dzięki! To był pierwszy zlot z którego przywiozłem więcej piwa, niż zawiozłem. A spory wkład w to mieli zbysia i centon
Łysej za transport, dzięki czemu noc w niedziele spędziłem już w domu, a nie w pociągu.
Dziękuję naturalnie całej reszcie, za to że dołożyli swoje 5 groszy do tej zlotowej nudy.
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że okropnie się tam z wami wynudziłem
P.S. w poniedzialek wypilem ostatniego niefiltrowanego zwierzaka. Był PRZEPYSZNY!
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
A ja jestem zdegustowany tym, że zdjęcia na ftp-ie zostały ocenzurowane (szczególnie przez Pana Parasoliwola)
Żądam ujawnienia wszystkich zdjęć na CD (dotyczy to wszystkich zamieszczających zdjęcia na pewnym ślamazarnym ftp-ie)
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Popieram! Jakis ten ftp lipny
probowalem jakis czas temu sie tam dostac i dupa, mimo wielu prob i prawidlowej konfiguracji wszystkiego, co bylo mozliwe...
Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
...mimo wielu prob i prawidlowej konfiguracji wszystkiego, co bylo mozliwe...
Coś kiepskie te Twoje próby, jak do tej pory inni sciągneli juz ponad 5,5 GB danych
Pewnie kiepskie namiary dostałeś: Port:21 i używaj trybu NORMAL a nie passive
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
Coś kiepskie te Twoje próby, jak do tej pory inni sciągneli juz ponad 5,5 GB danych
Pewnie kiepskie namiary dostałeś: Port:21 i używaj trybu NORMAL a nie passive
ustawił Filezille tak samo jak ja, u mnie poiszło a u Naczelnego nie
Z tego, co pamiętam to zezwalałem fajerłolowi na połączenie.
W sumie łączyłem się z serwerem, ale wszystko kończyło się na pobieraniu listy plików i katalogów. Dalej klapa , po porstu stawało i nawet nie widziałem drzewa katalogów.
Pobawie się z tym po powrocie, bo tutaj do domu ściągałbym te pliki chyba z pół roku
Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment