Prośba!!!! Ludki którym mam przywieźć BK Pilsa i Masuren, niech się na miejscu mi przypomną, bo nie będę pamiętać co komu miałam wziąć.
V Wielki Zlot Forumowiczów - giełda piwna
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaProśba!!!! Ludki którym mam przywieźć BK Pilsa i Masuren, niech się na miejscu mi przypomną, bo nie będę pamiętać co komu miałam wziąć.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ostatni dzwonek.mam do zaoferowania:
Racibórz:Bizon,Siemianowicki Pils ewentualnie Pils z Zamku i Bercik lub Bercik Mocny
Krajan:Bawar lub po terminie Nakielskie i Mocny Browar
Łomża:Cherri Beer
Zabrze:Super Piwosz
Browar na Jurze:Tiger Pils lub jak jeszcze jest to Tiger Mocny.Last edited by kiszot; 2006-09-06, 21:04.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcBardzo chętnie napiję się Siemianowickiego Pilsa. W zamian proponuję Ediego.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotOstatni dzwonek.mam do zaoferowania:
Racibórz:Bizon,Siemianowicki Pils ewentualnie Pils z Zamku i Bercik lub Bercik Mocny
Browar na Jurze:Tiger Pils lub jak jeszcze jest to Tiger Mocny.
W zamian cuś z Krakowa.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotOstatni dzwonek.mam do zaoferowania:
Browar na Jurze:Tiger Pils lub jak jeszcze jest to Tiger Mocny.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaJa bym z chęcią któregoś Tigera przyswoił.
W zamian cuś z Krakowa.
Panie Paprykarzu piwka czekaja na podróż spoko.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Qurde, Kszot zabije. Tyle czasu odpowiadałeś, że już dobiłem targu z Aldachem.
Ale nic to. Obydwa Tigery masz? Biorę dwa i Krakowiaka i cuś jeszcze, może to Ci zabieram.
A może masz masz jakieś domowe? Jak tak to reflektuję na 2 zamiast Tigerów.
Piwa dla mnie spakujcie do wora z jerzym, aldachem i marcinem-wc (już pisałem im o tym) żeby mogły zostać już w Krakowie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
dobra - lecę do sklepu - wezmę kilka flaszek z Północnego, Łomży, Ciechanowa i co się jeszcze da - mam nadzieję wymienić na cokolwiek, czego nie ma tam, gdzie ja jestem
do zobaczenia jutro!!
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaQurde, Kszot zabije. Tyle czasu odpowiadałeś, że już dobiłem targu z Aldachem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Trochę późno już, i pewnie niektórzy już wyjechali..., ale tak sobie myślę, że wezmę kilka butelek Ciechanowa (Miodowe, Porter, Farskie, może Beczkowe), może Hebana od Juranda i ew. Rotmistrza (raczej Mocnego) z Grudziądza. Może ktoś będzie reflektował na powyższe...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyTrochę późno już, i pewnie niektórzy już wyjechali..., ale tak sobie myślę, że wezmę kilka butelek Ciechanowa (Miodowe, Porter, Farskie, może Beczkowe), może Hebana od Juranda i ew. Rotmistrza (raczej Mocnego) z Grudziądza. Może ktoś będzie reflektował na powyższe...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaJa chętnie część odkupię Wujciu Chyba, że Cię coś z Jagiełły zainteresuje...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment