trzeba było rzucić temat, żeby nikt daty nie zajął
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
No to zaczynajmy: to gdzie ten Zlot za rok, bo ja słyszałam, że gdzieś w Wielkopolsce, ale kelner w knajpie przy ośrodku mówił, że w Olsztynie?
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo to zaczynajmy: to gdzie ten Zlot za rok, bo ja słyszałam, że gdzieś w Wielkopolsce, ale kelner w knajpie przy ośrodku mówił, że w Olsztynie?
No, dobra - więcej się nie odzywam!Last edited by Małażonka; 2006-09-12, 09:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekUzgadniałeś datę z organizatorami przyszłorocznej giełdy w Grodzisku?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNie podoba mi się lokalizacja zlotu. Ile będzie piwa w piątek i czy darmowy hotel funduje browar czy organizator? Dlaczego dopiero teraz temat braku piwa na czwartek wyszedł a nie np. miesiąc temu?
:To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
A poważnie to ja pojadę wszędzie gdzie zorganizujecie.
Ale proponuję Janów Lubelski z tym, że to jest biedny browar i moim zdaniem złą rzeczą byłoby naciągać ich na darmowe piwo. Szczególnie biorąc pod uwagę cenę ich beczek.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Znowu będziemy siedzieć i chlać piwsko przez trzy dni... NUDA...
Propozycja Janowa jest jak najbardziej na miejscu i ja ją pochwalam... ale zaraz podniosą się głosy typu "jak to? kolejny Zlot w tym samym regionie?"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Jak to? Kolejny zlot w tym samym regionie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumA poważnie to ja pojadę wszędzie gdzie zorganizujecie.
Ale proponuję Janów Lubelski z tym, że to jest biedny browar i moim zdaniem złą rzeczą byłoby naciągać ich na darmowe piwo. Szczególnie biorąc pod uwagę cenę ich beczek.Last edited by JAckson; 2006-09-12, 09:40.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekPasi.
Ale po co ten jęzor? Myślałem, że chociaż Ty jesteś ponad tą żałosną manierą.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJanów jest bardzo fajnym miejscem, ale biorąc pod uwagę, że na minionym zlocie dominowało piwo z Janowa (rewelacyjne) oraz bliskość geograficzną proponuję coś na zachodzie, np. Czarnków.
Witnica też może być,w sumie Olsztyn też jest do zaakceptowania.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Propozycja Janowa jest jak najbardziej na miejscu i ja ją pochwalam... ale zaraz podniosą się głosy typu "jak to? kolejny Zlot w tym samym regionie?"
Zresztą, i tak gdziekolwiek nie zrobimy, to będzie nuda i organizacja pod psem
Comment
-
-
Argumentem za Czarnkowem może być fakt, że w przyszłym roku będzie 114 - lecieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment