Nie podoba mi się lokalizacja zlotu. Ile będzie piwa w piątek i czy darmowy hotel funduje browar czy organizator? Dlaczego dopiero teraz temat braku piwa na czwartek wyszedł a nie np. miesiąc temu?
Nie podoba mi się lokalizacja zlotu. Ile będzie piwa w piątek i czy darmowy hotel funduje browar czy organizator? Dlaczego dopiero teraz temat braku piwa na czwartek wyszedł a nie np. miesiąc temu?
Dlaczego nie ma darmowych autokarów które odbiorą nas z domu i do domu odwiozą. W ogóle miejsce mi się w ogóle nie podoba bo mam daleko i nie dojeżdżają tam miejskie autobusy. Aha uważam, że darmowe piwo powinno być od środy - co prawda nie zamierzam w ten dzień pić bo wcześnie muszę iść spać ale jak to żeby nie było. Aha o wszelkich zmianach w programie proszę informować zanim powstaną okoliczności wymuszające te zmiany i zanim powstaną one w głowie organizatora . I wżadnym wypadku żeby żadna atrkacja nie była przed godziną 16.00 :
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
A poważnie to ja pojadę wszędzie gdzie zorganizujecie.
Ale proponuję Janów Lubelski z tym, że to jest biedny browar i moim zdaniem złą rzeczą byłoby naciągać ich na darmowe piwo. Szczególnie biorąc pod uwagę cenę ich beczek.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
A poważnie to ja pojadę wszędzie gdzie zorganizujecie.
Ale proponuję Janów Lubelski z tym, że to jest biedny browar i moim zdaniem złą rzeczą byłoby naciągać ich na darmowe piwo. Szczególnie biorąc pod uwagę cenę ich beczek.
Janów jest bardzo fajnym miejscem, ale biorąc pod uwagę, że na minionym zlocie dominowało piwo z Janowa (rewelacyjne) oraz bliskość geograficzną proponuję coś na zachodzie, np. Czarnków.
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2006-09-12, 09:40.
Janów jest bardzo fajnym miejscem, ale biorąc pod uwagę, że na minionym zlocie dominowało piwo z Janowa (rewelacyjne) oraz bliskość geograficzną proponuję coś na zachodzie, np. Czarnków.
Czarnków zdecydowanie popieram
Witnica też może być,w sumie Olsztyn też jest do zaakceptowania.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
Comment