Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamA ja tam lubię się ponudzić. Tak dla odmiany.tylko nie wiem ile osób będzie się jeszcze do siebie odzywać, do momentu ustalenia miejsca tego przedsięwzięcia. Ale może to tylko groźnie wygląda. Nie znam się jeszcze
"Oszukać diabła, to nie grzech"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNa wiosne ma się rozumieć.
- marzec: Giełda w Świdnicy
- kwiecień: Giełda w Białej-Podlaskiej
- maj: Giełda w Tychach
- czerwiec (niby już letni): Giełda w Żywcu...
Coś się tej wiosny mało robi..., ale może jest taki jeden miesiąc, o którym jeszcze nikt nie wie???
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaCoś się tej wiosny mało robi..., ale może jest taki jeden miesiąc, o którym jeszcze nikt nie wie???- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka..., że tak się bezczelnie zapytam? Na którą wiosnę?
- czerwiec (niby już letni): Giełda w Żywcu...
Coś się tej wiosny mało robi..., ale może jest taki jeden miesiąc, o którym jeszcze nikt nie wie???Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamWe wrześniu tyż jakaś giełda jest a zlocik jakoś bez problemu się odbywa. 1-szy weekend po długim majowym był by fajny ale ART już się zbuntował.Wielki doroczny Zlot może być tylko jeden w roku jak sama nazwa wskazuje. nie mogę być bardziej odpowiedzialny za Wasze piwne zatracenie
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Może w znalezieniu najlepszej lokalizacji dla Zlotu pomoże ten temat...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka..., że tak się bezczelnie zapytam? Na którą wiosnę?
- czerwiec (niby już letni): Giełda w Żywcu...A wydawało mi się, że w innym temacie zgłaszaliście sie do jury na przyszły rok
Kham, ja Ci dam organizowanie minizlotów tydzień przed Warsztatami Wrocławskimi - no, chyba, że w okolicach Wrocka i wtedy autokarem wycieczka przybędzie. Po za tym kulega niech sobie przejrzy temat "Kalendarz imprez 2006" (notabene trzaby założyć już kalendarz imprez 2007)
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTja.... moje Warsztaty wyleciały u Asi z listy imprez na równi z giełdą w SzczecinieA wydawało mi się, że w innym temacie zgłaszaliście sie do jury na przyszły rok
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, dobra - należy mi się pokuta. W ramach owej - spróbuję dziś Twoje piwo otrzymane na Zlocie!Comment