Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamA ja tam lubię się ponudzić. Tak dla odmiany."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNa wiosne ma się rozumieć.
- marzec: Giełda w Świdnicy
- kwiecień: Giełda w Białej-Podlaskiej
- maj: Giełda w Tychach
- czerwiec (niby już letni): Giełda w Żywcu...
Coś się tej wiosny mało robi..., ale może jest taki jeden miesiąc, o którym jeszcze nikt nie wie???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaCoś się tej wiosny mało robi..., ale może jest taki jeden miesiąc, o którym jeszcze nikt nie wie???- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka..., że tak się bezczelnie zapytam? Na którą wiosnę?
Coś się tej wiosny mało robi..., ale może jest taki jeden miesiąc, o którym jeszcze nikt nie wie???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamWe wrześniu tyż jakaś giełda jest a zlocik jakoś bez problemu się odbywa. 1-szy weekend po długim majowym był by fajny ale ART już się zbuntował.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Może w znalezieniu najlepszej lokalizacji dla Zlotu pomoże ten temat...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka..., że tak się bezczelnie zapytam? Na którą wiosnę?
Kham, ja Ci dam organizowanie minizlotów tydzień przed Warsztatami Wrocławskimi - no, chyba, że w okolicach Wrocka i wtedy autokarem wycieczka przybędzie. Po za tym kulega niech sobie przejrzy temat "Kalendarz imprez 2006" (notabene trzaby założyć już kalendarz imprez 2007)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTja.... moje Warsztaty wyleciały u Asi z listy imprez na równi z giełdą w Szczecinie A wydawało mi się, że w innym temacie zgłaszaliście sie do jury na przyszły rok
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, dobra - należy mi się pokuta. W ramach owej - spróbuję dziś Twoje piwo otrzymane na Zlocie!
Comment
-
Comment