Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Argumentem za Janowem może być, że może to być ostatni rok browaru A może nasza becność przekonała by miejscowych, że skoro z całej Polski się zjeżdżają to może warto pić to piwo. Wiem jestem niepoprawnym optymistaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Zawsze możemy sobie w Janowie rocznicowy mini zlot zrobić.
A ja wiem jedno - nie chcę Witnicy - ile można wypić portera
A przecie ich jasne piwa, może nadają się do paru rzeczy, ale z pewnością nie do picia...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironZawsze możemy sobie w Janowie rocznicowy mini zlot zrobić.
A ja wiem jedno - nie chcę Witnicy - ile można wypić portera
A przecie ich jasne piwa, może nadają się do paru rzeczy, ale z pewnością nie do picia...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Krótka analiza
Janów Lubelski - przepiękne miejsce, lasy, zalew, nad zalewem ośrodki z domkami, piwo pyszne, być może końcówka istnienia browaru.
Czarnków - sam Czarnków jakiś łądny nie jest, najbliżej położone ośrodki z domkami na wodą to Trzcianka (dobre połaczenie PKS do Czarnkowa), moje ulubione piwo, a także znajome chłopaki z FC Widzewa z Trzcianki
Olsztyn - duże piekne miasto, jak z domkami w samym Olsztynie nie wiem, ale jeziora są ladnie położone, a taksa nad nie kosztuje kilka złotych, piwa z dwóch browarów.
Ogólnie w sensie położenia moim zdnaiem wygrywa Janów, po nim Olsztyn. W sensie piwa według mnie to minimalnie Czarnków przed Janowem. W sense dojazdu zdecydowanie wygrywa Olsztyn (w końcu duży węzeł kolejowy), kto na drugim to zależy skąd ktoś będzie dojeżdżał. W każdym razie w Janowie nie ma stacji kolejowej.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Witnica to dla mnie porażka - nic ciekawego (w sensie miejsca) poza porterem ale jak wspomniałem - ja pojadę wszędzie ale pomóc w organizacji mogę jedynie w przypadku
1. Janowa
2. Czarnkowa
3. OlsztynaOstatnia zmiana dokonana przez zythum; 2006-09-12, 10:44.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Zythum, smak piwa to rzecz względna - mi na przykład Janów nie smakuje, a Czarnków tak sobie
Jeśli chodzi o browary w Olsztynie, to zlot widzę raczej w OKOLICACH Olsztyna, a nie w mieście przecież.
A co do Wielkopolski, to w zeszłym roku były zakusy na ten rok, więc może dajmy szansę przedstawienia propozycji chociaż
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum(...) Czarnków - (...) znajome chłopaki z FC Widzewa z Trzcianki (...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Fajnie - wreszcie przestało być NUDNO i zaczęły się małe kłótnie - czyli wszystko wraca do normy
Mi jest obojętne gdzie będzie zlot, byle by to nie była Witnica
Pogoniarzu - już ludzie się zachwycali lanym Viflingiem, że o wiele lepszy niż z butelki, ja jakoś nie widziałem różnicy i obawiam się, że tak samo nie zauważę różnicy między jasną Witnicą z kega i z butli. A porter na piwo sesyjne nijak się nie nadaje...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Z powyższych propozycji najbardziej przypadł mi do gustu Olsztyn, a raczej coś pod Olsztynem. Ale jak będzie gdzie indziej, to nie będę płakał.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Ja zrobiłem analizkę pod kątem tylko siebie Pojadę wszędzie, z obrzydzeniem nawet do WitnicyTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
To teraz niech każdy przeanalizuje pod swoim kątem, a Admin i tak nie będzie tego czytał, tylko autorytarnie podejmie decyzję...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Dla mnie Janów i Zwierzyniec były i są nadal najciekawszym zagłębiem piwnym z różnych powodów. Ze względu na to, że i tak pewnie w przyszłym roku odwiedzę oba te miejsca chętnie pojechałbym do Czarnkowa. Jeżeli jednak padnie na Janów to będę się również cieszył. A może dla odmiany Poznań albo JabłonowoMM961
4:-)
Comment
-
-
W środku Olszytna są jeziora, więc i pewnie jakieś ośrodki wypoczynkowe.
Może Cyrkonia wie więcej na ten temat?
Comment
-
Comment