4 dni z hakiem od założenia tematu z wpisami na Zlot i ponad 60 osób się zgłosiło, to dużo czy mało? jaką ilość organizatorzy są w stanie przyjąć?
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzijaką ilość organizatorzy są w stanie przyjąć?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi4 dni z hakiem od założenia tematu z wpisami na Zlot i ponad 60 osób się zgłosiło, to dużo czy mało? jaką ilość organizatorzy są w stanie przyjąć?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedzimożesz też spać w pontonie jak to już niegdyś bywało z miejscowymi wielbicielami piwa
W sumie na Zlot nie po co jechać bo ,tam panuje wszechobecna NUDALast edited by Pogoniarz; 2007-06-05, 09:50.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziSpojrzałam na daty zlotu i powiem Wam szanowni forumowicze jedno: to będą najlepsze urodziny w moim życiu
Masz rację Justi, ja w zeszłym roku miałem przyjemność obchodzić urodziny podczas zlotu w Zwierzyńcu. Bez wątpienia trwały najdłużej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziSpojrzałam na daty zlotu i powiem Wam szanowni forumowicze jedno: to będą najlepsze urodziny w moim życiu- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
jubilaci i solenizanci stawiają po beczce Czarnkowa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijubilaci i solenizanci stawiają po beczce CzarnkowaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijubilaci i solenizanci stawiają po beczce CzarnkowaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPo dwie, co im będziesz piwa żałowałWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijubilaci i solenizanci stawiają po beczce Czarnkowa
Możemy wcześniej.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijubilaci i solenizanci stawiają po beczce Czarnkowa
Za beczkę Czarnkowa się nie pogniewam, przypuszczam że kolega Sergio też nieI won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziA mi się zawsze wydawało, że to solenizantom i jubilatom się stawia, to znaczy daje prezenty
Za beczkę Czarnkowa się nie pogniewam, przypuszczam że kolega Sergio też nieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPrezenty się daje to fakt, ale to jubilaci i solenizanci organizują imprezę
W prezencie "jubilaci i solenizanci" dostaną po beczce,
a potem "jubilaci i solenizanci" po beczce postawią.
I po kłopocie.
Wilk syty i owca cała.
I wszystko zostanie w rodzinie.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
W prezencie dostaniecie koszulki zlotowe z odręcznie wpisanymi życzeniami i autografami uczestników...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment