Jestem w posiadaniu pewnego zdjęcia Jarka. Na jego kolanach śpi ojciec przykryty samym tylko kuflem.
Myślę, że to powinno mnie uchronić przed patroszącą otoczenie klatą Jarka.
A Jackson siedzi i zawija szprotki w puszki
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Na zlocie możemy jeszcze opić moje urodziny, które wypadają 3 września.
Lepiej późno, niż wcale.
Obiektywnie rzecz biorąc, im więcej okazji do opijania tym lepiej Ja mam urodziny 7 września. Oczywiście 18 urodziny - żeby nikt nie pomyślał, że jest inaczej...
Obiektywnie rzecz biorąc, im więcej okazji do opijania tym lepiej Ja mam urodziny 7 września. Oczywiście 18 urodziny - żeby nikt nie pomyślał, że jest inaczej...
A któżby śmiał pomyśleć inaczej
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
To Ty stara dupa jesteś
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Całe szczęcie, że 7-go, a nie 9-go, bo w piątek i sobotę mogłabyś tylko przyglądać się pijącym.
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Ja jestem ciekaw jakie będzie hit tego Zlotu.
Gość z pontonu chyba już doczekał się odpływu i tak w ogóle to nie jego rewiry.
"Całodobowy sklep monopolowy"-może być potrzebny,ale to już było.
"Całe życie z wariatami" jest cały czas na topie.
Jakoś jestem zbyt zmęczony by przypomnieć sobie sobie inne ciekawe odzywki,bo zdarzeń jak z facetem w pontonie bywa masakrycznie dużo.
I tak w sumie będzie Nuda i zapewne Normalność
Drodzy weterani zlotow, zastanawialem sie jak wyglada sprawa zlotowych ekspresji dzwiekowo rytmicznych?
Czy przywiezienie ze soba instrumentow grajacych szarpanych, bitych i trzesionych byloby nietaktem?
Drodzy weterani zlotow, zastanawialem sie jak wyglada sprawa zlotowych ekspresji dzwiekowo rytmicznych?
Czy przywiezienie ze soba instrumentow grajacych szarpanych, bitych i trzesionych byloby nietaktem?
Pzdr,
KrizIzzy
Ja tam zawsze chętny byłem na różnego typu wydobywające się dźwięki -obojętnie skąd by one nie pochodziły.
Paru mniej lub bardziej utalentowanych brzdąkaczy różnej maści instrumentów szarpanych zloty nawiedzało (niektórzy regularnie). Nocne forumowe wycie do księżyca przy tym bardzo dobrze wychodzi.
Nie było jeszcze jednak (poza jakimiś improwizowanymi solówkami na improwizowanych perkusjach czynionych przez niekoniecznie świadomych swych czynów improwizowanych perkusistów [byli szybko uciszani jadowitymi uwagami, a jak nie pomogło, to nokautem z brzucha Jarka_lat_12]) instrumentów bitych i trzęsionych. Trza by jeszcze klawiszowca i basistę i można odstawić DeathGrindGrungeDisco koncert
Trzęśliśmy się za to wszyscy w czasie polarnych nocy zwierzynieckich.... brrr, mam nadzieję, że w tym roku będzie cieplej....
WSZELKICH GRAJKÓW ZAPRASZAMY!
najwyżej podzielą los kakafoniksa
Comment